GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

her şey şu açıklamayla başladı kerem için aslında. kendini gitmeye o kadar şartlamıştı ki sezon sonunda.

geçen sene takımın yükünü de taşıdı helali hoş olsum ama artık psikolojisi bozuldu. hazırlık kampında gereksiz egolu bir vücut dili, saha içinde pas için tüm maçlarda sadece yunus’u arama falan. pva ile kavgası bunu net şekilde gösteriyor ki pva biraz goygoy bir tipti takım içinde. kavga edeceğin insanlardan biri değil. uyarmıştım kamp döneminde de kerem’in başlığında.

takım bana bağlı ben takımın yıldızıyım diye şartlarsan bir anda alternatif adam olursun nankör bir spor. yunus da skora katkı veremedi üstünde baskı var yedeğe düşmemek için ama elinden geleni yapıyor. bu yüzden yunusa verilen eleştiri kerem için yapılanın onda biri ayriyeten yunus’un son maçta atılan iki golde de direkt katkısı var. kerem ise ayağına gelen şansları da en kötü şekilde harcadı. her maç takımın en birşey vaadetmeyen adamıydı bu sene.

kendine yeniden yer bulmak istiyorsa yabancı sınırı varken son senesi. yoksa taylan’ın akibetini yaşar. taylan’a da salma bak gereksiz oldum ben havasına girdin demiştim. sonu ortada. berkan taylan kadar eleştirilmiyor çünkü yapabilecekleri belli berkan’ın ne vereceği belli. taylan bir sezon çok daha fazlasını vaadetmişti ama takımın yıldızıyım dedi ve düşmeye başladı.

bu nedenle yıldız kerem psikolojisinden çıkıp genç kerem moduna dönerse şu takımla kendini bulabilir aksi halde türkiye haritasından yer seçmesi gerekecek.

2023, 23'üncü şampiyonluk yılı olsun ❤️💛

1662676239672.webp

Eeee bu gsnin buyuklugundenmi goturdu

Ne kadar uluslararasi global bir marka olursan markanin degeri artar gelirlerinde artar

Yonetimlerin hatasi bu

Psg esekmi gidip japonyads kamp yapiyor

Trde kalarak anca yerinde sayarsin

Erden baskandan ben ikinci etapda bunu bekliyorum globallesmek

Gelirlerin artmasini istiyorsan globalleseceksin

Para harcamadanda olmaz o is

sevgili okan ,

forumumuzda bugune dek gordugum 4/4luk vizyonel tandansli en kisa ve oz yorumlardan biri olmus - begendigimi belirtmek isterim.

saygi ve selamlarimla

şu takımda babel’de oynarmış he gomis yerine. ihtiyaç olan bir profil.

vay arkadas sen bildigin viyanada çukuru yaşamışsın 😂 vurulmadigina dua et 😂

😂 Bi bilsen

Schwedenplatzda Kaktusda barmendim
Club34de
Mariahilferde bi alhambramiydi neydi oyle bi barda calistim
Loco diye bi yer vardi erasmus bari orada barmenlik yaptim
Meidlingde internetcafe actim
Kunsthistorische museumda turk turistlere tercumanlik yaptim
Johnstrassede bi donercide calistim
Hutteldorferstrde gul marketde kasiyerlik yaptim
1. Bezde zarada kiyafet sattim
10. Bezde bi tane kapali havuz var ismini unuttum orada can kurtarsn olarak calistim
Iddaabayinde calistim 16.da

😂😂😂😂 Yok yok yani

Fenerin kadro.disi biraktigi yabancilar belli oldu mu?

Bu sene yaptığımız en iyi transfer 2 senedir hasretini çektiğimiz 6 numaraya aldığımız 26 yaşındaki Torreira, ikincisi de potansiyeline bakarak Yusuf Demir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt