GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Icardi ve Mata ile birlikte birçok önemli oyuncuyu 2 gün içerisinde transfer etti. Galatasaray, tekrar Galatasaray olmak istiyor. Onların rakipleri Ali Sami Yen'e geldiklerinde artık çok daha fazla korku ve baskı hissedecekler.

🔗 (Marca)

GS GS'de demişler resmen.

abi trde hiçbir savunma ne icardiyi ne mertensi ne matayı durdurabilir. bunlar bambaşka zekalar, icardiyi markajlayacak belki bi tane stoper var ligte o da bizde. çok boş kaleye gol izleyebiliriz
son maçta birisi zekasına yenik düşüp penaltı yaptı Mertens'e :)

Rüya mı bu Mata, Mertens, Icardi gibi yakından tanıdığımız Dünya yıldızları takımımızda. İnsan inanamıyor ya. Diğer oyuncular içinde müthiş bir motive olur bu. Tecrübelerinden faydalanmalılar.

klübe en cok kazandiran forma mi yoksa tshirt vs mi? Tüm para nike'a gidecekse , para kazandiracak ürünleri almak istiyorum
GS store'un kendi ürünleri lakin bu konuda şöyle de düşünmek lazım Nike sana aynı zamanda 8 milyon Euro para veriyor bir nevi ürünlerini taraftarına satmak için. Forma ve diğer ürünler istediği gibi satmazsa bir daha Nike veya diğer markalar böyle paralar vermez olaya bu şekilde de bakmak lazım. O yüzden beğendiğini al her türlü GS'mize katkı vermiş olursun

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Icardi ve Mata ile birlikte birçok önemli oyuncuyu 2 gün içerisinde transfer etti. Galatasaray, tekrar Galatasaray olmak istiyor. Onların rakipleri Ali Sami Yen'e geldiklerinde artık çok daha fazla korku ve baskı hissedecekler.

🔗 (Marca)
Bende bunu diyordum hep

Psikolojik üstünlük hep bizde olacak her takıma karşı. Ben böyle yıldızlara karşı oynasam çekinirdim. Hele iç sahada taraftarla bütünleştiğimizde yenilmez olabiliriz. Tabii kağıt üstünde böyle bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor.

İcardi transfer bilgilerini içeren tweet neden silinmiş olabilir ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt