GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Icardi ve Mata ile birlikte birçok önemli oyuncuyu 2 gün içerisinde transfer etti. Galatasaray, tekrar Galatasaray olmak istiyor. Onların rakipleri Ali Sami Yen'e geldiklerinde artık çok daha fazla korku ve baskı hissedecekler.

🔗 (Marca)

Yorumlar fena
Rehabilitasyon ligi vs

Ne de güzel yakışmış
FcKbixwXwAIxFez
İlk adı ciktiginda tereddutluydum. Formatı giyince 5 dkda fikrimi değiştirdim 😄 takımın abisi gibi abi. İleride tam kurt TD olacak hypei var adamda. Oynamadan benimsedim

- Takımın omurgası kurulmuş oldu. Bu yıllardır isteyipte yapamadığımız şey.
- Orta sahadaki tüm oyuncular bizim. Kiralık değil ve ciddi kaliteli bir orta saha. Şuan herhangi büyük bir avrupa takımı bu orta saha ile çıksa herkes güzel orta sahası var derdi. Tek eksik seneye genç bir orta saha yatırımı. Belki bulunabilirse yine bir wonderkid.
- Defansta özellikle sağ taraf çok kaliteli yine Avrupa seviyesinde. Göbekte Nelson Abdul Ross (iyi diye düşünüyorum) gençlerle güzel bir tandem var. Nelson gitse bile sıkıntı yaşamayabiliriz. Yabancı sınırına göre orya bir takviye yapılabilir gelecek yıl. Nelson da gidecek muhtemelen. Birtek sol bekte biraz sıkıntı var. Ama sonuç olarak defans planlamasida şuanda lig için fazlasıyla yeterli. Seneye Avrupa standardini orda da kurabiliriz. Ki yine söylüyorum ligdeki en iyi defans yine bizde.
- Hücum hattında forvet bölgesinde rotasyon çok iyi 3 as forvet var. Sefer biraz formunu arttırması lazım. Haricinde Icardi gibi bir dünya yıldızı var. Kiralık olması sıkıntı. Seneye alınır mı görcez. Alınmazsa bile oraya kaliteli birini buluruz. Ama bu sene için yine Avrupa standardinda.
- 10 numara bölgesinde iki yıldız var. Hem beraber Mertens kanada hem ayrı ayrı oynayabilirler. Oraya yaslida olsa birbirinin alternatifi böyle iki dünya yıldızını koymak büyük başarı. Bu ikili Avrupa'nın her hangi bir büyük takımında da olsa kimse ses etmezdi. Heyecan verirdi. Sözleşmeleri güzel daha ne olsun.
- Kanat bölgesinde eksiğimiz vardı. Rashica kiralık olmasi iyi. Ben gayet iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum ama yinede kiralık olması daha iyi görcez bir nasıl uyum sagliycak. Yinede Avrupa standardinda bir adam Liverpool un ilgilendiği dönem vardı. Hamde Mane ve Salah varken. Yusuf ise tam istediğimiz genç yatırımı. Tutarsa büyük iş yapar. Kimse pek ondan bahs etmiyor ama formayı kaparsa neler yapabildiğini beraber görcez. Arkalarında da yine ne kadar forumdan düşmüş olsada Kerem ve yine ilk 11 de bol bol şans bulcak Yunus var. Bu rotasyonu sağlamak kolay değildi. Ligdeki en iyi kanat rotasyonlarindan birini sahip olduk. Sadece biraz izlemek lazım belkide çok daha iyisini düşündürcek bize.
- Yapılması gereken çok az şey kaldı.
Altyapı ya çalıştırınci hoca takviyesi. Belki bilgisayarli sistemler ve yeni tesisler. Bunlarda yapılacak diye düşünüyorum.
İkinci olarakta gençlerimiz var ve gayet yeterli ama bir iki tane daha genç transferi seneye alt yapı ve gençleşme olayını başka boyuta taşır. Hatta Avrupa standartlarına.
Birde sol bekte ki eksiklik seneye giderilmeli.

Ben bunu başaran yönetim ve Erden Timur a yürekten teşekkür ederim. Çok büyük iş başardı. Bunu bu maaliyetlerle yapabilcek insan sayısı dünyada sınırlıdır. Yabancı basın bile bunu haber yaptı. Teşekkürler başarılar...

Kırmızı kart yesek bile bizi etkilemeyecek bir kadro kurduk. Hakemlere duyurulur fazla uğraşmayın bizle olum. Sizde hakemliğinizi kaybedersiniz. Kırmızı verip performansını mahv ettiginiz bir mostafa mohammed yok bu defa. Bundan sonra yapacağınız pislikler direk size geri dönecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt