GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redmond son senesinde bedelsiz kiralanmış.

Bu durumda niye Rashica'yı tercih ettik pek anlamadım.
fb,bjk ve bize önerilmiş.biz 1 ay önce ilgilenmişiz.genelde denilen bu.redmond bjkye transfer oldugunda ingilizlerin yorumlarını okuyunca açıkçası gerildim.riskli gibi.oynarsa göreceğiz.

profesyonel sözleşme imzalayan kanat oyuncusu halim ayaz 2021-2022 sezonunda 14 gol atmış u 16'da.sanırım bi o kadar da asisti vardır.playmaker bi kanat ve oyun zekası yüksek.arda güler gibi şans bulacak mı göreceğiz

Rashica Bremen zamaninda ki performansina ulasirsa kesinlikle Redmond‘dan daha iyi Kanat. Bundesligayi sıkı takip ediyorum zamaninda Bremen de baya iyi oynuyordu, begeniyordum. Cok hizli herif, adam eksiltiyor alan aciyor. Rashica/Redmond karsilastirirsak Rashica’nin 200 mac eksigi var ve hemen hemen ayni istatige sahip.

Sezon sonu bonservisini alma sansimiz olur, iyi performans gösterirse tabi.

Rashica tüm kariyer:

302 Mac
54 Gol
58 Asist

Redmond tüm kariyer:

505 mac
65 Gol
68 Asist

Son düzenleme:
rashica.gif

bi CL bileti alıp şu 1 senelik aldığımız oyuncuların yerine yine benzer kalitelerde fakat kısa vadeli olmayan anlaşmalar kovalayacağız sanırım. Avrupa'da olmamamıza rağmen bu transferler gerçekten şaşırtıcı, tebrik edilesi. Seneye nasıl takviyeler yapılacak şimdiden merak ediyorum açıkçası

Epl de top oynayan oyuncuların kafası hala futboldaysa TR liginde iş yapacağını düşünüyorum ben. Türk kulüpleri malesef pek karakter analizi yapmıyor, iş ahlakı var mı bakmıyor. Burada patlayan adamlar mental sıkıntılı adamlardır yeteneksiz adam nasıl oynasın Epl de.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt