- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
İzleyiniz çok başarılı bir anlatım içerir!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psgnin vergisini biz ödüyormuşuz
İzleyiniz çok başarılı bir anlatım içerir!!
Bilmiyorum ki civanım siksok videolarını izlemiyorum şans eseri twitterda karşıma çıktı beğendim attımBeşiktaş güzellemeleri para etmeyince bize geri mi dönmüşler?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BJK bazı oyuncularını Göztepe'ye kiralık verdi. Göztepe- Southampton sahipleri aynı.Redmond son senesinde bedelsiz kiralanmış.
Bu durumda niye Rashica'yı tercih ettik pek anlamadım.
Mata belki olur eğer ücret düşürürse ve fizik olarak iyise her türlü iş yapar benceSeneye mata, seferovic, gomis ve aanholt olmaz y.ihtimalle
2 oyuncu kiraladılar, büyük bir mevzu değil.BJK bazı oyuncularını Göztepe'ye kiralık verdi. Göztepe- Southampton sahipleri aynı.
Uzun bir anlaşma yapar belki bizle 3-4 yıllık. Oliviera gibi. Mutlu olurlarsa burda ben paraya çok takılacak biri olduğunu düşünmüyorumMaaşını karşılama ihtimalimiz yok bence. O 1 sene fırsattı oldu gibi bakıyorum.
Senin rashicha top oynayacak mi bakalimOnce top oynasinlar sonra bonservislerini almayi dusunuruz
Teskere alınca @Uğur İz ahbabımı İzmir'de misafir etmeyen Aliağa'lının Sergen'i konsere davet etmesi hususundaki fikirlerini okumak isterim.Redmond son senesinde bedelsiz kiralanmış.
Bu durumda niye Rashica'yı tercih ettik pek anlamadım.