GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başta kızılıyordu hatta Erden Timur'un Avusturya kampında gene sitem ediliyordu ama geldiğimiz noktada yönetim olarak acayip bir şeyler başardılar. Geçen sene basketbol şubesindeki yapılanmaya bakarsak Erden Timur gibi bir yöneticinin olduğu ortamda başarının şans eseri gelmediğini anlayabiliriz. Bu adamın başarısı karşısında medyada, spor kanallarında hatta birlik olup yıpratmak isteyecekler, yıldırmak isteyecekler üzerine oyunlar kurup arka planda oynayacaklar taraftar olarak bunları medyaya karşı dimdik korumalıyız çünkü Dursun Özbek sonrası kendisi başkan adayı olmak isteyecektir muhtemelen Dursun Özbek başarılı bir süreç olursa 2 dönem ya da 3 dönem yani 5 yıllık başkanlık yapar belki en fazla 8 yıl yapar sonrasında Erden Timur'un başkan olma yolu da açılır.

Geçen hafta ki hakem katliamı tesadüf değildi başarının kokusunu aldılar ilk 3 hafta sonunda onlara göre Galatasaray bütün takımlar içinde en kötü takım diyorlardı, Okan Buruk Galatasaray'ı kaldıramaz büyük gelir diyorlardı ama gördüler ki adım adım yükseliyoruz yönetim, teknik heyet ve taraftar kenetlenmeye başladı önümüze engeller koyacaklar yıka yıka gitmemiz lazım.

Mataya baya burun kivirdik da basda sanki sezonun en önemli oyuncusulardan biri olacak gibi hissiyata kapildim
Sneijder giderken uzulmustuk hepimiz çünkü gerçekten buyuk yildizdi yanılmıyorsam o da bu yastaydi Juan Mata da büyük yildiz Ronaldo Messi bu yaşta oynuyorsa o da oynar maliyeti de kalitesine göre bence çok iyi efsaneler arasındaki yerini alabilir

Mesut Özil yanlış hatırlamıyorsam 32 yaşında geldi Hagi den daha büyük yildiz felan diyorlardi Juan Mata Mesut dan daha kariyerli görmediği kupa yok nerdeyse dünya kupası Avrupa şampiyonlugu şampiyonlar ligi UEFA Avrupa ligi ama medya Fb olunca öve öve bitiremiyor bize gelince citlari çıkmıyor

bi ara nutella,pizza yazıyom diye keramettin abi beni çarmıha germişti.şimdi herkes yemekten bahsediyor.seni affetmeyecegim abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt