GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacha Boey,dünya kupasına gidemiyor mu.? Kamerun’du galiba.

Bende onu diyordum birkac gun once. Henuz davet edilmemis. Resmi hesaplarina baktim orda da kadroda gozukmuyor (son guncel).. Nkodou var mesela, ornek amacli yaziyorum. Ancak teknik heyette Rigobert Song reis sorumlulardan. Onunla gorusulup kulis yapilabilir, oyuncunun degerini attirmak icin. Oraya el atariz diye dusunuyorum ancak once Sacha bizi (bizimkileri) oyunuyla ikna etmeli :) Munferit olmamali bu performansi.

Çok güzel bir kadro kuruldu hem geniş bir rotasyon hemde genel olarak roller ve plan belli gibi duruyor, Mesela Mertens ile maça başlayıp 70 dakika kullandıktan sonra Mata ile kalan bölüm oynanabilir oldukça makul bir kurgu. Keza kanatlarda Yunus ve Kerem'i artık direkt zorlayabilecek hem Yusuf hemde Rashica gibi iki tane alternatife sahibiz buda büyük bir seçenek avantajı sağlayacaktır. Yunus ve Kerem'i daha iyi olmaya zorlayacak bir rekabet söz konusu olacaktır. Kadronun savunma ve orta saha tarafı zaten oldukça iyiydi ama ön tarafta hem nitelik hemde nicelik olarak eksiktik, Son gün hamleleriyle birlikte hücumdaki oyuncu tarzı eksikliğini giderdik.

Icardi gibi son vuruş ustası bir forvet kadrodaki skor eksiğini büyük ölçüde çözecektir, İlk 5 haftada hiçte az pozisyona girmedik evet bazı dönemler takımın sıkıştığı kısımlar oldu ama hemen hemen tüm maçlarda forvetimiz o pozisyonları buldu. Gomis çok iyi bir bitirici olsa da hem yaşı hemde temposu gereği bir maçı komple çıkarabilecek düzeyde değil bu yüzden Icardi nokta atışı olacaktır. Yusuf ise belkide dünyadaki sayılı wonderkid oyunculardan bir tanesi inanılmaz bir tavanı var onun ne kadarına ulaşabilir bunu zamanla göreceğiz ama yarısına bile ulaşsa acayip işler yapabilir. Rashica ise hızlı ve skorer bir kanat kariyerinde 35 Milyon'luk piyasa değerleri görmüş bir oyuncu yani oldukça üst seviye bir isim. Stoperdeki sayısal eksikliği de oldukça umut vaat eden bir isim olduğu söylenen Ross ile çözmüş olduk Nelsson'un ikamesi olarak gelecekte büyük işler yapabilir tabi öncelikle performansını net şekilde görmek gerekiyor. Genel olarak transfer dönemimiz son derece başarılı ve doğru şekilde geçmişe benziyor. Genel olarak kaliteli ve takım ruhu barındıran oyuncu tercihleri yapılmış gibi duruyor buda başarı için büyük bir anahtar olacak. Mertens,Oliveira ve Mata gibi lider tarzda oyuncular kadroya çok büyük değer katacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt