- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Hıçkırıklar içinde biz bize yeteriz yeğen dedim.Transferciler forumu terk etmiş özgscimbomlular hala burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hıçkırıklar içinde biz bize yeteriz yeğen dedim.Transferciler forumu terk etmiş özgscimbomlular hala burada
sen boş senet imzalamıştın. noldu o?geçmiş olsun dolandırırmışsınız
Fblisindir belki diye şüphelenip şakasına istemişlerdirBir donem soruyorlardi giriste net hatirliyorum ya da kimlik ornegi gibi benim yanilmiyorsam onceden boyle bir uygulama vardi 2012 oncesi tabi sonrasini bilemiyorum.
halim ayaza da bulaşmış ama halim ayaza kendisi bile engel olamaz,öyle büyük yetenek
Fblisindir belki diye şüphelenip şakasına istemişlerdir
Olsa sergen kaydolamazdı mesela
Rashica degil de bu genc stoper traş çıkacak gibi geliyor bana
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almanya liginden hayranıymış. Orhan ulucanın alman liginde parlamış topçulara özel ilgisi var. Mesela haland'ı falan sürekli savunuyorO biraz abartılı değil miydi ya
Ben mesela mbappeyi övmeye kalksam o kadar abartamam
İmza yetkim olmadığına karar verdilersen boş senet imzalamıştın. noldu o?
+Rashica kötü çıkarsa kanat problemi devam ederBeni rashica cok endiselendiriyor iki nedenden dolayi
Skill videosjnu izlerken sanki keremi izledim gibi hissettim
Ikincisude sk ovdu bu adami
Tutmasada birsey olmaz ztn yedege alindi o cocuk
Ama bu rashica ilk 11e alindi
Kiralik yav tutmasa nolcak?Beni rashica cok endiselendiriyor iki nedenden dolayi
Skill videosjnu izlerken sanki keremi izledim gibi hissettim
Ikincisude sk ovdu bu adami
Tutmasada birsey olmaz ztn yedege alindi o cocuk
Ama bu rashica ilk 11e alindi
Kanatsiz oynariz bizde ozaman. Orta da yok yok masallah+Rashica kötü çıkarsa kanat problemi devam eder
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nutella ve pizza mı igrenç