Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.535
- 20.850
- 2.233
Icardi'nin üvey cocuklari da cok mutlu. Aslanım benim, demek ki cocuklara gercek babalık yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi'nin üvey cocuklari da cok mutlu. Aslanım benim, demek ki cocuklara gercek babalık yapıyor.
@Keramettin TANRIVERDİ @Sami Karakoç @Hayri Cund bu maçın başında rashica penaltı aldırıyor,sonra çok güzel bir orta kesiyo,gol attırıyo.2 asisti var.maç bu haziranda oynanmış.
hanımcılık
@Keramettin TANRIVERDİ @Sami Karakoç @Hayri Cund bu maçın başında rashica penaltı aldırıyor,sonra çok güzel bir orta kesiyo,gol attırıyo.2 asisti var.maç bu haziranda oynanmış.
sezon sonu belese cikiyor , yabanci kurali kalkarsa belese ekimizde gormek isterim@Mehmet Mehmetoglu rashicanin bytqiye yaptigi asist![]()
Valla iyi olur. Avrupa'ya kalırsak minimum 45 50 maç oynayacağız. bytyqi rotasyonda baya iş gorursezon sonu belese cikiyor , yabanci kurali kalkarsa belese ekimizde gormek isterim
basaksehirde ki Betrand Traoreyi gordunmu hayvan gibi herif , Ajaxdayken de begenirdim onu.Valla iyi olur. Avrupa'ya kalırsak minimum 45 50 maç oynayacağız. bytyqi rotasyonda baya iş gorur
Wanda adında bir balıkOperasyon : Neydi
Gördüm reis. Iyi topcu ztn bize de isterdim ama bazen cok zorluyor pozisyonlari. Bencil davranabiliyor. Bize gelse seveni de sevmeyeni de cok olurdu muhtemelenbasaksehirde ki Betrand Traoreyi gordunmu hayvan gibi herif , Ajaxdayken de begenirdim onu.
biraz zenci alalım,hep sarı hep beyazOcakta bedelsiz sozlesme imzalanabilir topcular
Benjamin andre
Zymer Bytyqi
Kacirilmamali