GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson kalsın
Seferovic gidebilir eğer icardi iyi performans gösterirse
Juan mata yerine 10 numara gerek yok bence yusuf süre almalı

Mertens icardi ile forvete çekilebilir

Çoğuna katılıyorum dediklerinin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devre arasına kadar geniş zamanda bir sol bek çalışması yapılıp, PVA gönderilerek yerine iyi bir sol bek alınarak takım çok iyi seviyeye getirilebilir.

Nelson kalsın
Seferovic gidebilir eğer icardi iyi performans gösterirse
Juan mata yerine 10 numara gerek yok bence yusuf süre almalı

Mertens icardi ile forvete çekilebilir

Çoğuna katılıyorum dediklerinin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nelsson kalacaksa kalsın tabii de çıkan haberler Dünya Kupası'nda piyasa yaptıktan sonra çok iyi fiyatlara satılacağı yönünde. Zaten Nelsson'un oyun açısından da benzer denilen hemşehrisini almak da bu yüzden gibi. Ayrıca Nelsson yerine Ross'u almak da nereden bakarsak bakalım bir planlama başarısıdır. Devamlılık demektir. Nelsson yerine siyahi bir stoper bulsak mesela belki Nelsson'dan da iyi çıkardı ama İskandinav stoper devamlılığı arıyoruz demek ki orada ve bu kulüp hafızası yönünden de iyi bir şey. Yıllarca böyle planlamalara özenerek bakardım. Şimdi Nelsson giderse yerine gelecek adamı Nelsson takımdayken bulup getirmek aslında Serie A, Bundesliga takımı hareketi. Bu yönden de futbolu yönetenlere büyük bir teşekkür gerekiyor. Ha Nelsson gitmezse de zaten diyecek ne var ki?! Çok iyi durumda zaten.

Seferovic büyük kambur gerçekten. Icardi ve Mertens gibi iki tane elit seviyede santraforumuz var kadroda. Gereksiz bir adam şu anda kendisi. Geldiğinde çıktığı hazırlık maçlarında ciddi şekilde umutlandırmıştı halbuki.

Yusuf'u hep kanat olarak düşünüyorum. 10 numarada nasıl oynuyor bilmiyorum. Ondan 10 numara gerekiyor diye düşünüyorum. He 10 numarada denenir ve verim alınırsa o zaman gerek yok tabii ki de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt