GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkiye kupası olsa bu haftalarda çıkacak kadroya bak oynamayanlardan, bu büyüklük şakayı geçti artık

16871c68a7a635325d72c74d8c1ad1102215648.jpg

banlandınız yazıyordu Galatasaray oyuncusuna hakaret diye açıklamada, hakaret falan etmedim , daha önceki banda sebep olarak , saçmalama yazıyordu, saçmalamak diye bir kuralda yok hani forumda , biraz şahsi algıladım, sanki adam yazdığım postlardan memnun değil bana gıcık olmuş neyse çokta önemli değil
Kac gun oldu cezan?

bu arkadaş eren paşahan hakkında dogru söylüyor ama u 15 milli takımına yükselen hasan turan hepsinden iyi olabilir

Kemik kadro oluşunca genc oyuncu yetiştirmek çok daha kolay olur. Dün emin 1 hata ile bitirdiyse sahadaki oyuncuların emeği büyük. Öbür türlü sorumluluk alınmadıkça bütün oyuncular genç olunca sorun yaşanıyor. Kimse bu sene Berkan demiyor çünkü pas opsiyonu olustukca hata yapmiyor

Kemik kadro oluşunca genc oyuncu yetiştirmek çok daha kolay olur. Dün emin 1 hata ile bitirdiyse sahadaki oyuncuların emeği büyük. Öbür türlü sorumluluk alınmadıkça bütün oyuncular genç olunca sorun yaşanıyor. Kimse bu sene Berkan demiyor çünkü pas opsiyonu olustukca hata yapmiyor
aynen öyle başarı sorumluluğunu gençlerin üzerinden almış oluyorsun kaliteli yıldız futbolcularla. ayrıca yüksek seviye topçularla oynayınca gelişiyorlar da

D. Costa Wolvesle anlaşmış

Eple yakışan bir forvetti, bakalım iş yapabilecek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt