GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2022-09-12-16-46-18-62_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.webp

Ben Mertensin oynadığı mevkiye bakmıyorum. Çünkü oynadığı yere büyük kalite,zeka ve teknik katıyor. Ayrıca muazzam bir mücadelesi var. Bu kadar sevebileceğimi tahmin etmemiştim.

torreira ve midjö oynasa acayip boğarız rakipleri aslında, önde deli gibi top kaparız her dönen topu alırız muhtemelen ama bu sefer de yaratıcılık düşebilir.

torreira ve midjö oynasa acayip boğarız rakipleri aslında, önde deli gibi top kaparız her dönen topu alırız muhtemelen ama bu sefer de yaratıcılık düşebilir.
Yeri geldiği zaman beraber oynarlar zor deplasmanlarda ya da derbilerde Torreira - Midsjto yapıp önlerine Oliveira serbest bırakabiliriz

hoca düşünsün artık kimi koysa aa bu niye oynuyor demeyeceğimiz bi kadro oldu 2-3 kişi hariç
4-4-2 dahi oynanır Rashica sağa çeker Yunus'u sola çekip direk 4-4-2'ye dönüp merkezi Torreira Midsjto da yapabiliriz elde her sistemi oynayabilecek malzeme var. Okan hocanın tek planı hiçbir zaman olmadı muhtemelen böyle sürprizlerde görürüz.

Badirle aramizdaki buzlar erimesi lazim gibi gorunmekte

Vay bee Ali Sami Yen'de izlediğim ilk maçı hatırlıyorum.

Çek takımlarından biri ile eleme oynuyorduk 2 gol atmıştı o maç anonsçu soyadını bağırdığında taraftarlar ismini söyleyemiyordu çünkü %95 adını bilmiyordu. Topu kaleye yetiştiremediği zamanlardı. Zekası ve bilekleri ile bu açığını çok iyi kapatıyordu...

Bende çocuktum tabii... Arda bırakınca büyüdüğümü biraz daha fark ettim ve bu hiç hoş olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt