Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakında 85 kilo olacak. Yıllar sonra iyi bir ön libero aldık adamın en önemli özelliği dinamizmi ama bizim kaptan adamı sıradanlaştırmak için her gün kebapçılara götürüyor. Buna bir önlem almak lazım

Ekmeksiz götürüyorsa proteindir dert olmaz.Yakında 85 kilo olacak. Yıllar sonra iyi bir ön libero aldık adamın en önemli özelliği dinamizmi ama bizim kaptan adamı sıradanlaştırmak için her gün kebapçılara götürüyor. Buna bir önlem almak lazım![]()
Yakında 85 kilo olacak. Yıllar sonra iyi bir ön libero aldık adamın en önemli özelliği dinamizmi ama bizim kaptan adamı sıradanlaştırmak için her gün kebapçılara götürüyor. Buna bir önlem almak lazım![]()
Kerem'i severim ama Arshavin benim için özeldir. Çok başka kalite bir adamdı, 1 sezonda olsa formamız altında izlemek isterdim.Ekmeksiz götürüyorsa proteindir dert olmaz.O değil de Arshavin mi yoksa Kerem mi?
Aynen ama o karede beni ilgilendiren tek adam var o da Torreira gerisi çokta tın modundayım.Bizim Uruguaylılar ile fenerinkiler buluşmuş
Başkan neler söyledi arkadaşlar
hahahah basardim