- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.761
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bile daha iyi modarator olurum bu sevimsizdenYalniz, bu GUntekin'i gordukce, Sansal Buyuka'yi ozluyorum. Adam fbliydi ama hic Guntekin gibi fanatiklik yaptigini gormedim. Ne kadar utanmaz bir adam bu Guntekin.
Hepsi numara cünkü para da tatli tabi.Evet her kadıköy'e geldiğimizde kuduz köpeğe dönen emre'ye mi sempatik bakıyorsunuz kendinize gelin renktaslar !!
adam almanyadan alt yapinin icine disina hakimyok yav,hiç bi yerde admin değilim.sadece forumda efsaneyim o kadar
Bu kadar yeter,gelmesinler.cok kayip verdik gecmiste.onlara nazar degsin artikligde herkesin nazarlığı olacak tek takım olacağız inşallah.
Hepsini bekliyoruz, gelin bakalım .d.d
ligde her takımı yenebilecek konumdayız demek istemiş-ben öyle anladımBu kadar yeter,gelmesinler.cok kayip verdik gecmiste.onlara nazar degsin artik
işte bunca süre gol yemedik diyenleri, namağlupları, çok gol atıyoruz diyenleri bozup nazarlıkları olacağız, Sergen kardeşim.Bu kadar yeter,gelmesinler.cok kayip verdik gecmiste.onlara nazar degsin artik
sen gurbo degilmiydin 10 yildir gafletemi düstümNe almanyasi yav,ankaradayim ben![]()
Orta seviye dediğin takımlar bizden her türlü iyi oluyor malesef.Avrupa liginde çeyrek finalde yapsak başarıdır.Düşünsenize, ligde şampiyon oluyormuşuz. Seneye eleme meleme dinlemeden CL'ye katılıp orta seviye bir gruptan çıkıp çeyrek-yarı final falan yapıp, kendimizi avrupaya hatırlatıyormuşuz. Güzel olurdu. Ben bu sene şampiyon olsak da olmasak da yönetimden gelecek için çok umutluyum. Avrupa'da olmadığımız bir sezonda bu adamlar geliyorsa, özellikle CL'de oynayacağımız bir sezonu düşünemiyorum.
Ayaklarımızın yere basacağını düşünüyorum ben daha çok şöyle bakıyorum kadrodan 30'u aşkın futbolcu gitmiş kiralıktan dönenler ve yeni transferlerle beraber yeniden takım kurduk şanssızlığımız fikstür olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz kolay denebilecek maç sayısı yok. Ama bu süreçte ilk haftalardan bu yana takım üstüne koya koya her maç daha iyiye gidiyoruz.Ayaklarimiz yere basmali zira eksiklerimiz devam ediyor.
Ornegin, mac icinde zaman zaman konsantrasyon problemi yasiyoruz ve takim savunmamiz aksadigi gibi topu hatali kullaniyoruz. Bazi oyuncularimiz henuz istenilen seviyede degiller, ozellikle sol kanat bolgemiz. Kerem son mac gol atmasina karsin hatalari/esikleri devam etti ancak skora yapti ve fark yaratti.
Mertens-Icardi-Mata gibi kilit oyuncularimiz, bir an once istenilen forma gelmeli yoksa zorluk derecesi yuksek maclarda onlardan ya hic ya da az yararlaniriz. Maalesef ilk 11'e yapilan 2-3 transfer son hafta yapildi o nedenle uyum sorunlarini asmalari da zaman alacaktir.
Fiksturumuz zorlu ve hala devam ediyor. Yine de son 3-4 maci iyi gectik o yuzden gelecege daha kararli bakabiliyoruz. Zaman zaman mac icinde yaptigimiz patlamalari ve baskin oyun suresini arttirip klubeden alacagimiz verimi de yukseltmemiz bizi sampiyonluk yolunda cok guclu bor konuma getirecektir, yine belirtelim bazi oyuncularimizin takima katilimi en kisa surede olursa daha cabuk zirveye yerlesiriz.
Unutmadan, gecen sezonlar elestirdik; "kaliteli futbol kaliteli futbolcularla oynanir". Kaliteli futbolcu = pahali futbolcu degildir her zaman. O yuzden, oyundan bir kac kalite ayak ciktiginda dahi bu onerme kanuna donusuveriyor. Bu sebeple duzenli oynayan 15-16 oyuncuya cok ihtiyacimiz var. Duzenli ve maksimum verim elbette.