GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vina'yı bilmem ama dün Galatasaray'ımız için solbek araştırması yaparken Colo Colo forması giyen 25 yaşında bir oyuncu gördüm. Gabriel Suazo. Çok iyi bir oyuncu izlenimi verdi yaralarımıza merhem olacak türden. Şu anda transfermarketde 1.7 milyon görünüyor değeri. İzlemek de fayda var çok iyi oyuncu.

Boey kamerun mt oynamayacagini bildirmis

Fransa mt devreyemi girdi acaba

Mantikli bence. Fransiz sag bek seceneklerine bakildiginda soc macta asli stoper olan kounde oynamis stopere evrilen Pavard oynamis o da sakat bir herif. Clauss vardi Lens'li Marsilya ya giden onu da nedense oynatmiyorlar. Alternatiflere bakildiginda Dubois, Boey ve Rosier kaliyor.

Gelecek sene daha U21 milli takim oynama hakki olmuyor mu? Hemen oraya cagirsinlar. Adamin piyasa degeri ve nami direk yükselir

Beşiktaş yerli oyuncu yetersizliğinden dolayı sıkıntı yaşar.

Bence 11 seviyesi 3 Türk’ü en vasat altı olan zirve adayı. Weghorst’u durduran Beşiktaş’ın yarısını durdurur.

Trabzonspor toparlar ama şampiyon olamazlar ve hatta ilk 2 de yapamazlar.

Fenerbahçe, Başakşehir ve Konya daha iyi bu sene. Konya 2. yarı düşüş yaşar, araya diğer büyükler girer.

Haberleri dusuyor

Eger fransa mt giderse

Ocakda 20 30lara gider

Millet çöp derken Pavard/Boey rotasyonlu Fransa Milli takımı'ndan bahsediyordum. Kimse dikkate almamıştı yazdıklarımı. Bakiim bulabilecek miyim o postları..
Ahanda buldum.
1663053263307.webp

Morutan'ı çabuk sildik.

Boey'in sözleşmesinin yıllık ücretinin 400-500 bin civarı olması inanılmaz avantaj. Fransadan bi takım çat diye 15m euro verip 1-1.5m euro yıllık paraya alabilir.

Fransadan biriyle görüşmeden almamıştır heralde bu kararı çok keskin olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt