GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin en kötü 6 takımından 5 iyle henüz maç yapmadık. Ocak ayına kadar da toplamda 7 maç oynuyoruz. En çok aksayan yerimiz Pvayla son 7 maç. Ocak ayına liderden 8 puan geride girsek bile şampiyon oluruz derim öyle bir fikstür var.

Ali Bektaş nerede. Transfer gscimbomcusu muymus

PVA'nın sprint istatistiklerinin iyi olması normal. Kendisi zaten hep atletik özellikleri ön plana çıktı.

Ama topsuz oyunda defansif açıdan oldukça kötü bir oyuncu.

Ha geçen sene ondan önce adı geçen ve bu sene Fenerbahçe'ye transfer olarak nihayet 30'unda Türkiye'ye kapak atan bir başka isim Alioski de aynı.

Ama o en azından daha bitirici. Bu tarz oyuncu isen eğer gol ve asist olarak muhakkak katkı vermek zorundasın.

Geçen sene paslarını gole çeviremiyoruz diyorduk bu sene daha iyi takım ile onu da yapamadı.

2 ay sonra maksimum bu şekilde devam ederse gönderilir.

Senelik ücreti de gerçekten oldukça yüksek.

Kontrat 3 senelik olmasa bu sene elden çıkartmak kolay olurdu ama 1.5 senesi daha olacak devre arası bile.

Teklif gelmedikçe Championship'ten vs zor duruyor.

Aptal mi bu ugur? Bu oyunla icerde mac kaybetmez diyor ama bu oyunla maci kaybettiler zaten😂

ancientaliens.webp

Yazarlıktan para kazanan bir çok kişinin Türkçe ve IQ seviyelerini görünce ben de olmalıydım diyorum bazen.

Gerçekten ülkenin sözde kalem tutan spor yorumcusu da 'BUNDAN SONRA' diyemiyorsa orada bıraksın bu işi.

Bu arada Uğur Meleke bu haberden bağımsız eskiden beri algısı kadar hiç bir zaman futbol dolusu olmadı. Burada da dışa vurum olmuş.

Galatasaray son iki maçta 42 şut çekip 90 kez rakip ceza sahasına girdi.
Deplasmanda en çok puan alan takım.

Senden razıyım hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt