GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aptal mi bu ugur? Bu oyunla icerde mac kaybetmez diyor ama bu oyunla maci kaybettiler zaten😂

Bu adamlar bu işten para kazanıyor hayret. Tamam ben de diyorum çoğu vasat anadolu takımına karşı cezasahasını ortalarla çok karıştırdıkları için maç kazanırlar ama kaliteli ne oynadığını bilen takımlara karşı çok zorlanacakları aşikar

Konya maçında ki görüntüye göre önümüzü daha çok görürüz
Konya gol yemeyen iki takımdan biri. Son 2 maç gibi hücum edemeyiz diye tahmin ediyorum daha kontrollü bir maç çıkartmalıyız. İçerde taraftarın desteğiyle gol atarız önemli olan gol yememek bence.

Eldeki kadroyu 2 sene koruyup sadece toplamda 5-6 nokta atışı takviye yapsak (Kaleci, Sol Bek, Oyun Kurucu ve rotasyona) saha içi uyumu yakalarsak başarı elde ederiz.

Konya gol yemeyen iki takımdan biri. Son 2 maç gibi hücum edemeyiz diye tahmin ediyorum daha kontrollü bir maç çıkartmalıyız. İçerde taraftarın desteğiyle gol atarız önemli olan gol yememek bence.
Kesinlikle .Konya gibi takımlar iyi kapanıyor.Onlara öne geçme fırsatını vermeyip 2 gol bulabilirsek bizim için rahat bir maç olur

yunus ve kerem avrupa yaparsa zaten beknaz var,halim ayaz var,berk kızıldemir var,yasin çekirge var.tabi halim ayaz çok önemli şu an.sözleşme de imzaladı zaten.berk kızıldemirdeki potansiyel bambaşka bi şeye dönüşebilir,özelliklerinden ötürü.ilgilenmek lazım

Açıkçası Kerem için son 1-2 sene bu sene vasat oynarsa Avrupa için 26 sonrası çok kolay değil yükselmek için.

Yunus 2-3 sene sonra da gidebilir.

Acaba boey'nin performansinda gomisin nekadar etkisi var? 💪

IMG_20220913_120332.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt