GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama kaç gündür kafamı kurcalayıp duran bir konu var.

Şimdi bizim 16 yabancımız var ki her hafta 2 tanesi tribünde oturmak zorunda. Bunda sorunum yok :) 21 kişilik maç kadrosunda 7 tane yerliye yer kalıyor. 3 u sahada. Sonraki 5 değişiklikte de kullanmak üzere 4 yerli kalıyor.

Elimizdeki yerli oyuncular da şunlar:
(Kerem, Yunus, Abdulkerim; ilk 11'leri de saymadım.)
(Jankat, Metehan, Emre Taşdemir, Baran saymadım)

Okan (27)
Emin (19)
Kazımcan (19)
Berkan (24)
Hamza (17)
Barış (22)

Bu 6'lı rotasyon için yeterli midir?
Bu çocuklara güvendikleri için mi transferin son 2 günü elimizdeki tecrübeli yerlileri gönderdiler?

Umarım bu çocuklar için bu bir fırsat olur da Okan hoca da bu çocukları yeterli sürelerde ve kritik maçlarda, anlarda oynatır.
Kral

tecrübeli yerli dediklerin bu çocuklardan kötü

Yeni yapılan sözleşmelerin hiç birinde maç başı prim yokmuş. Bazılarında sadece galibiyet primi varmış o da 3000 euro imiş. Eski kendi dönemini de eleştirdi burada geçmişte maç başı 20-30 bin euroluk verilen primler verildi buna benim eski dönemimde dahil dedi ve bunlardan ders aldım dedi. Önceden boş localar vardı localarda tükenmiş herhalde ki ciddi bir gelirdir bu.

biz bu emirhanla niye sözleşme yapmıyoruz menajeri malum şerefsiz mi acaba

GSC yine şaşırtmadı.

306985761_637365954723841_6579910491010995671_n.jpg

biz bu emirhanla niye sözleşme yapmıyoruz menajeri malum şerefsiz mi acaba
Öyle iddialar var. Emirhan, Ali Turap belki Zeki Saki ile profesyonel sözleşme imzalanmalı. Yine Beknaz ile zaten sözleşme imzalanacak orda hem milli takım şartı hem de 18yaşınagirmesi bekleniyor diyebiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt