GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Aydın sözleşme uzatma işi olur mu yoksa elimizden bir cevher daha kaçar mı ?

Yolu açık olsun diyelim üstadım.
Bazı alt yapı oyuncuları küfür, hakaret falan değil ama serzenişi hak ediyorlar. Mustafa Kapı, Tintiş ki özellikle Tintiş. Yüksek ihtimal Tintiş seçimden 1 gün sonra gitmeseydi kendisine kontrat teklifi verilip A takımda hazırlık maçlarında olacaktı. Belki onun performansını iyi görüp Kazımcan'ı almayacaktık biz. Emin Bayram nasıl ki Kaan'ın yerini aldı ki o kampta ciddi sakatlığı olmasaydı bu kadar gündeme bile gelmezdi belki Kaan. Tintiş'te böyle olabilirdi ama böyle alt yapısından yetiştiğin kulübe yaptığın ayıp yani. Bartuğ'ya da kızdım mesela ama hadi şans bulmadı falan diye ben pek katılmasam da haklı bulan kişilerde oldu. Şu da bir gerçek Kapı gitti sonuç ortada, Bartuğ gitti şansbulamıyorum diye 5. ligte oynuyor. Oyuncularda isimleri az biraz medya/ sosyal medya da çıkınca taraftarlar isimlerini anmaya başlayınca havaya girip kendilerini hemen oldum iyiyim havasında görmeye başlayıp menajerleri ile saçmalamaya başlıyorlar. Bunların dışında bizim alt yapıdan A takım daki geçiş sürecini azaltacak oyuncuların yarışmacı bir yerde oynamasını sağlayıp baskı hissettirecek ve baskıyı kaldırmayı öğrenebilecekleri Hollanda(2.lig), Belçika(2.lig), Hırvatistan, Portekiz(2.lig), Makedonya, Azerbaycan vb. artık nerede bulabiliyorsak bir kulüp alıp gençleri orada Galatasaray'a hazırlamalıyız. Hepsi bizim seviyemizde olmaz ama o oyuncularda kendini gösterir 500-700 bine kendi seviyesine takıma giderler en azından alt yapıya ekstra kaynak olur.

baran mükemmel pas,ali turap klas gol

Menerim gecen uefa tarihinde en fazla puan toplayan 20ci takimiyim diye gururlanarak geziyordu. Babalarin arenasinda nerdeler ya??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt