GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Alanya maçına takılmayın. Alanyanin defanstan pas yapiyim derken neredeyse gol yemediği takım yok. Çakma City taktiği is yapmaz. fb bjk maçında neler görcez bakalım. Beraberlik istesem de temiz bir bjk galibiyeti ile fenerin çöküşünü bekliyorum

Üstad siyasi ve duyum konularında görüşlerine katılmam ama futbol konusundaki bilgine ve objektifliğine güvenirim

Şimdi bize hep birileri karşı ya(bende o fikirdeyim)fbliye görede herkes onlara karşı,bjkliye görede herkes onlara karşı

Doğrusu nedir sence bu işin,bizim taraftan öyle gözüküyo ama empati yapınca diğer taraflardan öyle gözüküyo
Şöyle diyeyim Sametciğim;

Tarafsız bir gözle bugün ki maçları izlediğimizde sizce hakikaten bir iteleme yok mu ? Misal VAR'ın bizim maçlarda devreye girmemesi !
Mesala 6 sn kuralının bize uygulanması ve bir daha da böyle aptal bir kararın olmaması. Sezon başından beri objektif olarak maçları izlediğim de 2 takımın hatta 2,5 takımın ittirildiğini görüyorum.

Şöyle diyeyim Sametciğim;

Tarafsız bir gözle bugün ki maçları izlediğimizde sizce hakikaten bir iteleme yok mu ? Misal VAR'ın bizim maçlarda devreye girmemesi !
Mesala 6 sn kuralının bize uygulanması ve bir daha da böyle aptal bir kararın olmaması. Sezon başından beri objektif olarak maçları izlediğim de 2 takımın hatta 2,5 takımın ittirildiğini görüyorum.
Adamda sana her sene bizim şampiyon olmamız isteniyo ama 8 senedir olamıyoruz ? dese

Adamda sana her sene bizim şampiyon olmamız isteniyo ama 8 senedir olamıyoruz ? dese
O bence kendini avutma durumudur. 8 senenin en az 5 senesi çöpler ile ve fazla transfer ile şampiyon olacaklarını sandıklarından dolayıdır. Hakemler müdahale etmeseydi zaten düşme yarışı veriyorlardı. Hatırlayalım çok değil 3 sezon önce başlarına gelenleri herkes biliyor.

Bizim spor medyamiz ne salak saçma surdan anlıyoruz. İki hafta önce Konya'ya yenilen çöp ilan edilen takım. Seneye leş giren vasat Alanyaspor u farklı yenince şampiyon ilan edildi yine. Herkes boş konuşuyor. İstanbul maçında dün ne oldu gördük. Daha bu dereden çok sular akar hep beraber izliycez

finallerde istediğini alan bir ekibimiz var arkadaşlar, müsterih olalım.
Eğer şampiyonluk içerdeki fb maçımıza kalırsa, istenen buysa, fb düşünsün. Biz değil. :asd:

Rize stadı kamera açısı, teknolojiye gel

Bende Messi basliginda ozet videoda gordum cok guzel aci ve iyi yakalamislar Turkiye'de bu teknoloji su an icin erken once VAR ve adalet problemlerini gidersinler sonra sira bunlara gelir. Futbol acisindan da; Messi cok iyi vurmus kaleci de guzel kurtarmis. Daha iyi vursa tam catala ve gol olurdu zaten.

Son düzenleme:
328A6ED9-1EAA-414F-8B85-FF700EDB8BD9.webp

Bu ne abi allah aşkına arada bi alanya maçı var bize ters gelmeyecek, önümüzdeki 6 maçtan 4ü yine deplasman, özellikle mi yaptılar lan bunu bu sezon. Sürekli depteyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt