GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beklerden birini yerli yapmamak çok yanlış oldu çok
Ben hala kalede neden Muslera'nın durduğunu merak ediyorum. Tamam iyi kaleci ama bizim Konya maçı harici kaleciye pek ihtiyacımız olmadı ki? Olanida yedik zaten. Saygım sonsuz ama kalede yabancı hakkını öldürmek delilik. Okan ayrıca bir cipe vs değil, ersinden falan iyi kaleci. Rasid, yusuf ihtimali olsun, yunus Kerem ikilisi leş oynadığında olsu değişiklik imkanımız kalmiyor

Ben hala kalede neden Muslera'nın durduğunu merak ediyorum. Tamam iyi kaleci ama bizim Konya maçı harici kaleciye pek ihtiyacımız olmadı ki? Olanida yedik zaten. Saygım sonsuz ama kalede yabancı hakkını öldürmek delilik. Okan ayrıca bir cipe vs değil, ersinden falan iyi kaleci. Rasid, yusuf ihtimali olsun, yunus Kerem ikilisi leş oynadığında olsu değişiklik imkanımız kalmiyor

Berkana da şans verilebilir Toreyranin yanında çok da sırıtmaz

Ben şunu iddia ediyorum.
Okan yarın başlasın oynamaya, önümüzdeki yaz milli takımın kalesine geçer.

Dünya Kupası maçlarına kadar zirvenin max 3-4 puan gerisinde konumlanabilirsek sonrası çorap söküğü gibi gelebilir.

Berkana da şans verilebilir Toreyranin yanında çok da sırıtmaz
Berkanda aldığı süreleri çok olumlu değerlendirdi, ama ortadan hangisini kesecek? Keserse de midjso/Yusuf ikilisi dışında berkanin 11 başlaması ne derece doğru olur bilemiyorum. En mantıklısı bana kale gibi geliyor. Bilemiyorum, hiç olgunlaşmış ataktan gol yemedik herhalde. Kalede Muslera değil Cipe olsa(tövbe bismillah) konya maçını kaybederdik ekstra sadece. Oyuncular ortada ve geride o kadar karakterli ve iyiler ki, Emin bayramı çok rahat tolare ettiler. Yunus çok iyi futbolcu, enerjisi yetmiyor. Kerem çok hırslı futbolcu, futbol bilgisi yetmiyor. Dubois sadece yerden çok basit 1 orta açtı, ne Kerem ne yunus daha böyle birşey yapmadı, maç koptu. Rasid girdi, girdiği 7-8 dakikada 3-4 pozisyonun içindeydi. En azından dinlendirme imkanı olur yunusla keremi. Üzerlerindeki baskıda azalir

Galatasaray'ın Muslera'dan sonraki kaptanı kim?

Ben şunu iddia ediyorum.
Okan yarın başlasın oynamaya, önümüzdeki yaz milli takımın kalesine geçer.
Ben haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Geçen ara transfer döneminde deli gibi geri istedik adamı, şimdi Okan hoca muslerayi kesmek hayal diye açıklama yapıyor, 2. kaleci olsam çalışmayı falan bırakır Cipe gibi takilirdim. Kupa maçlarında da hepi topu 2 tıp gelecek, kaleci şanssızlığı ve sogukluktan bı kaza yaşarsa al sana kariyer bitti. Biraz cesaret sadece

Berkanda aldığı süreleri çok olumlu değerlendirdi, ama ortadan hangisini kesecek? Keserse de midjso/Yusuf ikilisi dışında berkanin 11 başlaması ne derece doğru olur bilemiyorum. En mantıklısı bana kale gibi geliyor. Bilemiyorum, hiç olgunlaşmış ataktan gol yemedik herhalde. Kalede Muslera değil Cipe olsa(tövbe bismillah) konya maçını kaybederdik ekstra sadece. Oyuncular ortada ve geride o kadar karakterli ve iyiler ki, Emin bayramı çok rahat tolare ettiler. Yunus çok iyi futbolcu, enerjisi yetmiyor. Kerem çok hırslı futbolcu, futbol bilgisi yetmiyor. Dubois sadece yerden çok basit 1 orta açtı, ne Kerem ne yunus daha böyle birşey yapmadı, maç koptu. Rasid girdi, girdiği 7-8 dakikada 3-4 pozisyonun içindeydi. En azından dinlendirme imkanı olur yunusla keremi. Üzerlerindeki baskıda azalir

Kale de olur ama ben okanin Muslerayi keseceğini düşünmüyorum.

Ligin ilk yarısı bitince yalı koç ligi bitirelim diyebilir özellikle liderse çünkü 2.yarida neredeyse İstanbul yüzü gormeyecekler,her deplasman içinde hakem almaya kalkarsa ortalık senlenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt