Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.504
- 58.764
- 3.383
bjknin domaldığı takımla hazırlık maçı ayarlayıp 10 atacağız inş güzel etkinlik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Off kadroya bak. Normalde kadroda cöp dolu olurduokan
boey emin abdülkerim dubois
midtsjo baran
mata sergio bay
icardi
Bu adam delirmis
Değiliz. 2 yarı rakiplerden üstünüz 2. Yarıları ozellikleFizik olarak kotu degil miyiz yaw o koşu rakamlarında hata olmali.
Bu adam delirmis
Ekli dosyayı görüntüle 178892
Bu ne abi allah aşkına arada bi alanya maçı var bize ters gelmeyecek, önümüzdeki 6 maçtan 4ü yine deplasman, özellikle mi yaptılar lan bunu bu sezon. Sürekli depteyiz
Ekli dosyayı görüntüle 178892
Bu ne abi allah aşkına arada bi alanya maçı var bize ters gelmeyecek, önümüzdeki 6 maçtan 4ü yine deplasman, özellikle mi yaptılar lan bunu bu sezon. Sürekli depteyiz
Bu adam delirmis
Bence Miço bir şekilde bu takıma girecek. Ama kimi harcayıp girecek onu tam tahmin edemiyorum. Sergio'yu keser diye düşünüyordum ama o da şu sıralar iyi oynuyor.Okan hoca belli ki bir tercih yapmış Kaan Ayhan yerine Ross ve Yusuf demiri alarak bu tercih bakalım nasil yansıyacak bu yabancı sınırı olayında .Şuan elimizde yunus,okan Abdülkerim(emin) Kerem ve Berkan var.
Muslera konusunda hoca değişmeyeceğini belirtti. Bu kararında ısrarcı olursa rashica mata Yusuf çok az süre alacak mertens etkisiz kalacak torrera da tek başına orta alanda zorlanacak.
Hoca özellikle ic saha maçlarında Okan ve Berkani sahaya sürüp rashica Yusuf mata dan yararlanıp ileri uç da farklı alternatifler deneyebilir.
Konya maçında torreranin tek kalması orta sahanın bu kadar kolay geçilmesi bazı şeylerin değişmesi gerektiğini göstermedi mi sizce de ?
sergio formayı kaybetmez üstat. takımdaki yegane top yönlendirebilen oyuncu.Bence Miço bir şekilde bu takıma girecek. Ama kimi harcayıp girecek onu tam tahmin edemiyorum. Sergio'yu keser diye düşünüyordum ama o da şu sıralar iyi oynuyor.
Bence de Icardi formuna kavuşana kadar en uçta oynaması gereken oyuncu Mertens. Icardi tam ilk 11 kapasitesine geldiğinde de bakacağız duruma artık.sergio formayı kaybetmez üstat. takımdaki yegane top yönlendirebilen oyuncu.
sakat, cezalı olmadığı müddetçe oynar.
mitşö oynarsa torreira ile oliveira'nın arkasını toplamak için oynar. o tabloda da ya mertens'i forvete kaydırırız ya da yedekten gelir.
MusleraKimler gitmişti milli takımlara yani Cumartesi kimleri izleyebileceğiz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi