GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin domaldığı takımla hazırlık maçı ayarlayıp 10 atacağız inş güzel etkinlik

Kimler gitmişti milli takımlara yani Cumartesi kimleri izleyebileceğiz ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca belli ki bir tercih yapmış Kaan Ayhan yerine Ross ve Yusuf demiri alarak bu tercih bakalım nasil yansıyacak bu yabancı sınırı olayında .Şuan elimizde yunus,okan Abdülkerim(emin) Kerem ve Berkan var.
Muslera konusunda hoca değişmeyeceğini belirtti. Bu kararında ısrarcı olursa rashica mata Yusuf çok az süre alacak mertens etkisiz kalacak torrera da tek başına orta alanda zorlanacak.
Hoca özellikle ic saha maçlarında Okan ve Berkani sahaya sürüp rashica Yusuf mata dan yararlanıp ileri uç da farklı alternatifler deneyebilir.
Konya maçında torreranin tek kalması orta sahanın bu kadar kolay geçilmesi bazı şeylerin değişmesi gerektiğini göstermedi mi sizce de ?
Bence Miço bir şekilde bu takıma girecek. Ama kimi harcayıp girecek onu tam tahmin edemiyorum. Sergio'yu keser diye düşünüyordum ama o da şu sıralar iyi oynuyor.

Bence Miço bir şekilde bu takıma girecek. Ama kimi harcayıp girecek onu tam tahmin edemiyorum. Sergio'yu keser diye düşünüyordum ama o da şu sıralar iyi oynuyor.
sergio formayı kaybetmez üstat. takımdaki yegane top yönlendirebilen oyuncu.
sakat, cezalı olmadığı müddetçe oynar.

mitşö oynarsa torreira ile oliveira'nın arkasını toplamak için oynar. o tabloda da ya mertens'i forvete kaydırırız ya da yedekten gelir.

sergio formayı kaybetmez üstat. takımdaki yegane top yönlendirebilen oyuncu.
sakat, cezalı olmadığı müddetçe oynar.

mitşö oynarsa torreira ile oliveira'nın arkasını toplamak için oynar. o tabloda da ya mertens'i forvete kaydırırız ya da yedekten gelir.
Bence de Icardi formuna kavuşana kadar en uçta oynaması gereken oyuncu Mertens. Icardi tam ilk 11 kapasitesine geldiğinde de bakacağız duruma artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt