GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif bak onurum

Şimdi özili baz alalım türk statüsünde oynaması yanlış mı yanlış,itiraz etsek sövsek haklımıyız haklıyız

Burda sövdüğümüz şeyi kendimiz yusuf için istiyoruz çelişkiye bak burdada biz yanlış yapıyoruz

Özil sayıldı yusufta sayılsın demek doğru gibi gözüksede her ikiside yanlış
Özil'in yararlandığı haktan bizde bilmiyorum o dönem yabancı sınırı var mıydı ama Eren Derdiyok da yararlandı. Beşiktaş'ta Gökhan İnler de yararlandı. Jimmy Durmaz Gençlerbirliği'nde yararlandı. Ligde birkaç oyuncu daha vardı böyle. Mesela İlkay Gündoğan Galatasaraylı. Oldu da yarın bize gelirse o da 2015 öncesinde seçimini yaptığı için yerli statüsünde oynayacak.

Böyle saçma talimatnameler bir tek bizde var diye düşünüyorum. İstenirse Yusuf Demir meselesine çözüm bulunur.

Doğrusu yabancı sınırını kaldırıp belli ve doğru kriterler ile yabancı ve yerli sınırını kaldırıp matematiksel denklemlerden kurtulmak. Dolayısı ile türlü katakullilerin önüne geçip hakkanıyetli bir lig seyredebilmek. Olur mu? hiç ümidim yok

Objektif bak onurum

Şimdi özili baz alalım türk statüsünde oynaması yanlış mı yanlış,itiraz etsek sövsek haklımıyız haklıyız

Burda sövdüğümüz şeyi kendimiz yusuf için istiyoruz çelişkiye bak burdada biz yanlış yapıyoruz

Bi dönem hep öyle baktım olaylara. Hatalı kararla gol attığımızda bile huzursuz olurdum. Lakin artık bizim lehimize böyle yanlışların yapılmasına göz yumuyorum.

Banane oğlum ya diyen dayı moduna girdim.

Meselemiz Yusuf olmamalı. Bu sezon zaten başladı ve biz bu durumu bilerek aldık.

Bizim asıl meselemiz yabancı sınırının kalkması veya Fatih Hocanın yaptığı gibi bir kurala dönüşmesini sağlamamız olmalı.

Meselemiz Yusuf olmamalı. Bu sezon zaten başladı ve biz bu durumu bilerek aldık.

Bizim asıl meselemiz yabancı sınırının kalkması veya Fatih Hocanın yaptığı gibi bir kurala dönüşmesini sağlamamız olmalı.
Zaten bu gündem dolaylı yoldan o konuya yoğunlaşılmasını sağlıyor. Saçmalık olan yabancı sınırı olmadığı dönemde o kuralın getirilmesi.

Objektif bak onurum

Ben mesela turk sayilsin demiyorum, ama ozaman ki yabanci kurali neyse o geri getirilsin ozaman diyorum.

Ha sen dersen ki oyun oynanirken kural degismez, bende rezerv lig basladiktan sonra birileri (koç)nasil kaldirttiysa. Bizde oyun oynanirken yabanci kuralini eski haline döndurtmeliyiz derim

bu konu cok uzadi
Screenshot_20220822-134700_Samsung Internet.webp

Ben bana cunüp muamelesi yapılmasından çok bıktım. Ya arkadaş abartıyorsun diyebilirsiniz evet abartıyorum bir zahmette bu kadroyu abartayım. Ama vunüp nedir. Oliveira 1 aydır benim icon twde. Üstelik kötüyken yaptım şimdi üstüne kata kata en iyi transfer olduğunu konuşmaya başladık. Boeyi kaldırdiktan sonra Boeyin Trent Arnolda dönüşmesi ise harika bir tesadüf oldu. Boşverin izleyin tadını cikarin.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bana cunüp muamelesi yapılmasından çok bıktım. Ya arkadaş abartıyorsun diyebilirsiniz evet abartıyorum bir zahmette bu kadroyu abartayım. Ama vunüp nedir. Oliveira 1 aydır benim icon twde. Üstelik kötüyken yaptım şimdi üstüne kata kata en iyi transfer olduğunu konuşmaya başladık. Boeyi kaldırdiktan sonra Boeyin Trent Arnolda dönüşmesi ise harika bir tesadüf oldu. Boşverin izleyin tadını cikarin.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama şunu da kabul edelim ki, evet sende bir cenabetlik söz konusu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mavi karta karisamazlar resmi varandasliga girmek olmuyor o. Sadece haklara sahip olmak calisma gibi filan. Ama mavi karti also bile kurallarda baska milli takimda oynamis olmasi engelliyor. Bu durumda ancak tffde kural degisikligi fayda eder. Bubu da simdi yapmazlar, sezon bittikten sonda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt