GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hocanın acilen mertensi sütçü beygiri gibi koşturmaktan vazgecmesi lazım

avrupanın en yüksek skorer hucumcularından birini aldık ama adam torreıra ile top kesiyor geride

mertensi hucum bölgesinden 1 adım bile geri getirmemeliyiz
3 yerli kuralı ve sergio'nun defansif zaafiyeti biraz mecbur kılıyor bu durumu gibi, ortasaha zaten yumuşak mertens de geri koşmazsa pamuk şekere dönüyor ortasaha iyice. Tek çözüm de bir şekilde 4-3-3 e dönüp mertens'i sol forvet oynatmak bence

3 yerli kuralı ve sergio'nun defansif zaafiyeti biraz mecbur kılıyor bu durumu gibi, ortasaha zaten yumuşak mertens de geri koşmazsa pamuk şekere dönüyor ortasaha iyice. Tek çözüm de bir şekilde 4-3-3 e dönüp mertens'i sol forvet oynatmak bence
Bazı maçlarda okanı düşünse sorun kalmaz ama muslera iyiyken kesmek de olmaz. Bu yabancı kuralı en çok bize vuruyor

52CDBC63-A0CC-49F8-AA2B-157ADC637BE5.webp

Ne güzel Galatasaray'ın maçı var coşkusu ile uyandım ama dün Halukların programda söylenen, Okan Buruk'a hayırlı olsun yemeği kadrosu midemi bulandırdı. Doğru ise bize ne Arda lazım ne de yoldaşları. Twitter'da başka sayfanın haberi ile önüme düştü, gerçekten bu açıklamayı yapmışlar mı diye programı dinledim sabah sabah.

Hazırlık maçını bile açık kanalda izleyemiyoruz Adnan Polat nasıl bir anlaşma yaptıysa kaç yıl oldu hala smartsporda maç yayınları

milli aralardan, milli takımlardan nefret ediyorum olmamalı şu ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt