Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Romanya 4 1 Bosna Hersek
Cica yedek
Cica yedek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
naber canımRomanya 4 1 Bosna Hersek
Cica yedek
naber canım![]()
yuvarlanıp gidiyoruz işteiyidir sendne naber
www.instagram.com
Kendi dönemleriyle kafayı yemiş bu adam ya.Necati Ateş: "A Milli Takım proje yeri değil. Oyuncu yetiştirme yeri değil. Bakın biz Galatasaray'da proje yapıyoruz dedik. Fatih Terim, 3 yıl istiyorum sizden dedi. Devre arası bizi kovdular. Bizim projemizden şu an oyuncu satılıyor. Sacha Boey, Marcao, Nelsson." (TRT Spor)
Hasbinallahhhh hasbinallah
Necati Ateş: "A Milli Takım proje yeri değil. Oyuncu yetiştirme yeri değil. Bakın biz Galatasaray'da proje yapıyoruz dedik. Fatih Terim, 3 yıl istiyorum sizden dedi. Devre arası bizi kovdular. Bizim projemizden şu an oyuncu satılıyor. Sacha Boey, Marcao, Nelsson." (TRT Spor)
Ellerini ovuşturuyor birdeMor sweetlinin bakışı olayı özetlemiş.
Romanya 4 1 Bosna Hersek
Cica yedek
Projeye bak. Başarı olmadan 3 tane futbolcuyu bu forumdan herhangi biri de tutturabilirdiNecati Ateş: "A Milli Takım proje yeri değil. Oyuncu yetiştirme yeri değil. Bakın biz Galatasaray'da proje yapıyoruz dedik. Fatih Terim, 3 yıl istiyorum sizden dedi. Devre arası bizi kovdular. Bizim projemizden şu an oyuncu satılıyor. Sacha Boey, Marcao, Nelsson." (TRT Spor)