GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.................Baris
Mertens...Mata......Yunus

Bi denemek lazim

Okandan boyle denemeler gormek isterim arada

Adam taktik antrenmanda yok demedi ilk başta antrenmanda yok dedi. Sonra birisi İcardi'nin antrenmanda olduğu fotoyu atınca ilk haberimin arkasındayım dedi baktı tepki aldı sonra R yaptı. Bu buluttan nem kapmak olmuyor bence haberciysen o zaman İcardi ağrı hissettiği için antrenmanın son bölümüne veya taktik antrenmanına katılmadı dersin ama sen çakalsan, aklında oyuncu tepki çektirmek varsa İcardi antrenmana katılmadı o yüzden kadroda yok dersin. Çalıştığı yerde Ajansspor.
Salim öyle biri değil. Çok abartıyorsun olayı bence.

Salim öyle biri değil. Çok abartıyorsun olayı bence.
Bana göre abartmıyorum. Öyle biri olmasaydı açıkça yazardı değil mi? Örn: Nevzat'ın yazdığı gibi. Antrenmana katılmadı ile ağrıları olduğu için yarıda bıraktı çok farklı şeyler bunu bilemiyorsa gazetecilik yapmasın zaten. Bu arada antrenmana katılmadı haberinin de arasındaydı gerçi silmiş tweeti hemen. Ajansspor'da çalışıyor bu arada pek yapmayacak biri gibi değil.

takılıyorum reis. ileride koşu atacak hızlı bir topçu olmalı o konuda katılıyorum. bay ve ingilterede çok duşmediyse rashica o işimizi görebilir.

Erden timur dun atletik topcu ihtiyacimiz var dedi

Ofansa ocakda birini alirlar insallah

Su matayi ben daha cok izlemek istiyorum ya

1 hafta gecti paslari hala aklimdsn cikmiyor

O paslari degerlendirecek adam lazim

Mata ciktiginda gomis ona birsey soyledi o macda kesin keske o paslari bana atsaydin demistir 😂

Barış ne zaman forvet olur acaba. Başka kulübe gitse de izlesek merak ettim.

Galatasarayda kalacagim
:D
dursun-özbek-maske-1.webp

Mesut Özil, sırt ağrılarından dolayı ameliyat olacağını açıkladı.

Sezon başında Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sırt ağrıları nedeniyle ameliyat olacağını duyurdu.
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mesut, "Ne yazık ki bir süre daha oynayamayacağım. Bu hafta sonunda sırt ağrılarım nedeniyle ameliyat olacağım. En kısa zamanda tekrar sahaya çıkmak için her şeyi yapacağım. Sevgi ve desteğiniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.
33 yaşındaki futbolcu, turuncu-lacivertli forma ile 1'i Süper Lig, 2'si Avrupa kupaları olmak üzere 3 maçta 21 dakika süre aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt