GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya Kupası arasına kadar bjk ve başak'la da oynayacağız. Bence Torreira ve Midtsjö sabit olmalı. Orta sahada kuracakları üstünlük diğer bölgelerde kim oynarsa oynasın müthiş bir rahatlık sağlar. Önlerinde de Oliveira veya Mata gibi bir pasör olursa rakibi domine edersin. Kanatlar ne kadar top kaybederse kaybetsin dönenleri sürekli topladılar mesela ADS karşısında. Ne zaman ki bu ikili bozuldu rakibi oyuna ortak ettik.
solbeke yerli şart.ali turap geldi aklıma

ters kanatta da oynar bence

Dünya Kupası arasına kadar bjk ve başak'la da oynayacağız. Bence Torreira ve Midtsjö sabit olmalı. Orta sahada kuracakları üstünlük diğer bölgelerde kim oynarsa oynasın müthiş bir rahatlık sağlar. Önlerinde de Oliveira veya Mata gibi bir pasör olursa rakibi domine edersin. Kanatlar ne kadar top kaybederse kaybetsin dönenleri sürekli topladılar mesela ADS karşısında. Ne zaman ki bu ikili bozuldu rakibi oyuna ortak ettik.
Hoca burada muhtemelen hataya sürüklendi Barış, Rashica, Yunus, Kerem 4 tane kanat özellikli oyuncu vardı dediğin gibi merkez boşaldı bu sefer rakip kolay gelmeye başladı ben olsam Nelsson ve Abdülkerim arkada bırakır önlerinde Torreira ve Midtsjö'yü bırakır Boey ve Dubois/PVA direk orta sahanın ilerisine koyardım. Bunların önüne Barış ve Yunus'u koyar 2-4-1-3 oynardım.
Muslera
Nelsson - Abdülkerim
Boey - Torreira - Midtsjö - Dubois
Mata/Oliveira
Yunus - Mertens - Barış​

orta sahayı boşaltıp oyuna saçma sapan forvetler alan bütün hocalar nefretim haline geliyor.

futbol ortasahada kazanılır. mertensi santrafor oynatmayacaksan çek kulübeye, ortasahayı direk üçle.

bekleri de sürekli çizgiye bastır. bak bakalım torre - mitsö dönen topları bırakıyor mu. oliveyra bugün 3 frikikte sahada olsa yazmıştı birini.

boey---------nellson----------abdulkerim---------ali turap

:think: torreira burda ali turaptan pas almalı mutlaka.rashica solda oynarsa,yardıma gelmeli.bu sekilde atlatırız ilk uyumunu alinin

Yerli kadromuz cok dar. Suan berkan ve bay disinda sahaya atabilecegimiz bir adam yok. Taylani kilinci akbabayi begenmem ama en azindan biri kalabilirdi. Neden hepsi yollandi anlamadim

orta sahayı boşaltıp oyuna saçma sapan forvetler alan bütün hocalar nefretim haline geliyor.

futbol ortasahada kazanılır. mertensi santrafor oynatmayacaksan çek kulübeye, ortasahayı direk üçle.

bekleri de sürekli çizgiye bastır. bak bakalım torre - mitsö dönen topları bırakıyor mu. oliveyra bugün 3 frikikte sahada olsa yazmıştı birini.
şansta yok.firkik oluyo,oliveira yok

Barış Alper'i biz niye forvette denemiyoruz arkaya sarkar boşa koşu atar rakibi üstüne çeker fiziksel olarak da güçlü görünüyor. Burak Yılmaz gibi bu çocuğun kariyeri bence forvete dönüşecek Gomis'i koyana kadar Barış'ı forvette deneyelim karambolde filan topa baya sert vurur. İstanbulspor maçında attığı gol forvet beceresi ister o topu öyle kontrol edip gol yapmasından bir potansiyel yattığı belli bence denemeliyiz.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Midtsjö
Yunus - Oliveira - Mertens
Barış​

sol ayagını da kullanıyor diye biliyorum ali,zayıf degil ya

aslında ali turapı direkt sag kanat oynatacaksın yunus yerine.muthiş bi hücum silahı ya

@Onat Can Sağıroğlu eminin uzun topları,topla oynama sevdası,ileri cıkıslarını düşünce eminden solbek olur mu acaba?abdulkerimde onun kademesine girer bazen.emin top sürmeyi seviyo hücuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt