Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.272
- 40.012
- 3.413
Birde gsli olacak. Abdulun maasini kabul etse şu an bizde ilk 11idi maldonado36M TL mi ne aliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde gsli olacak. Abdulun maasini kabul etse şu an bizde ilk 11idi maldonado36M TL mi ne aliyor
dubo kac aliyoKazimcani oynatsan dubois ve pva yedek kaliyor. Ikisinin aldigi maasi yazmaya korkuyor insan
Kazimcan iyi oynarsa digerlerini maasi kimsenin gözune carpmaz da. Böyle diye diye kerem ve yunusla devam edecez o vakitKazimcani oynatsan dubois ve pva yedek kaliyor. Ikisinin aldigi maasi yazmaya korkuyor insan
Olaya bak maçlarımızda tarafsız mac yönetmesini beklediğimiz hakem bizim bir branşınızımın olduğu maça rakip takım formasiyla gidiyor. Vallahi pes.
dubo kac aliyo
nasi babami gs öldürdü müYa bunu gec, bu adamin babasi Gs macinda öldü bu adamın nasıl adam gibi macimizi yonetmesini bekliyor yonetimlerimiz? Yillardir bu konuda tek basima gotumu yirtiyorum
Veteran kovalayacaksak sinir boyle kalsin

Bunu çözümü var futbolcu biraz piç olacak. Maçın içindeyse oyuncudan pozisyon icabı temiz bir şekilde tekmeyi yediği anda saha dışına çıkmayı öğrenirler.Bi ara hakem birde faul yapar gibi oyuncularimizla carpisiyor hizli atak olusacak topu ayagi ile kesiyor, oyunun bukadar icinde olmanin ne faydasi var hakem topun oldugu yerde degil 15 metre uzaginda olur. Bizde rakibin 12 oyuncusu gibi oluyor, artik bunu da yapmaya basladilar tam komedi.
O iş hikaye ya. Yok küfür duymuş da kalbi dayanamış. Bundan dolayı da bize kinliymiş falan filan.Ya bunu gec, bu adamin babasi gs macinda kriz gecirip ölmedi mi bu adamın nasıl adam gibi macimizi yonetmesini bekliyor yonetimlerimiz? Yillardir bu konuda tek basima gotumu yirtiyorum
Ben hepsinin ayni oldugunu dusunmuyorum bizim taraftarin abartmasi cok varO iş hikaye ya. Yok küfür duymuş da kalbi dayanamış. Bundan dolayı da bize kinliymiş falan filan.
İtin götüne sokmadığımız için oluyor bu olaylar. Biri değil hepsi talimatlı hepsinin mi babası bizim maçta kalp krizi geçirdi