GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu panik havası gereksiz. Bir sürü iyi yahut lig için yeterli topçu alındı. Bu takımla bal gibi şampiyon olunur

Önemli olan hocanın mevcut kadroyla iyi bir takım kurabilmesi. Tabi eksikler var, ama Beşiktaş'ın yok mu? Trabzon'un yok mu? Fenerbahçe'nin yok mu? ....

Olaya bak maçlarımızda tarafsız mac yönetmesini beklediğimiz hakem bizim bir branşınızımın olduğu maça rakip takım formasiyla gidiyor. Vallahi pes.

Olaya bak maçlarımızda tarafsız mac yönetmesini beklediğimiz hakem bizim bir branşınızımın olduğu maça rakip takım formasiyla gidiyor. Vallahi pes.

Ya bunu gec, bu adamin babasi gs macinda kriz gecirip ölmedi mi bu adamın nasıl adam gibi macimizi yonetmesini bekliyor yonetimlerimiz? Yillardir bu konuda tek basima gotumu yirtiyorum

Son düzenleme:
Bunlar nasil story böyle? Bizde bizim maclarda adaletli hakem bekleyelim. :crushed:

Bi ara hakem birde faul yapar gibi oyuncularimizla carpisiyor hizli atak olusacak topu ayagi ile kesiyor, oyunun bukadar icinde olmanin ne faydasi var hakem topun oldugu yerde degil 15 metre uzaginda olur. Bizde rakibin 12 oyuncusu gibi oluyor, artik bunu da yapmaya basladilar tam komedi.
Bunu çözümü var futbolcu biraz piç olacak. Maçın içindeyse oyuncudan pozisyon icabı temiz bir şekilde tekmeyi yediği anda saha dışına çıkmayı öğrenirler.
Yeni nesil hakemler net futbolu bilmiyorlar bu net yani. Boylar öğreteceksin. Hızlı atağı mı engelliyor 2. aynı posizyonda topu hızlı bi şekilde banarak pas vereceksin 2 dakika nefessiz kalıp yerde kıvranacak böyle böyle oyun dışına çıkmayı öğrenecekler. Ön libero gibi davranıp oyuncuyu kesenlere direkt bu yapılması gerektiğin düşünüyorum pas açıısını mı engelliyor yereden engellediği oyuncuya abanarak pas verdiğinde top arkadan ayağına çarptığında takla atar.

Ya bunu gec, bu adamin babasi gs macinda kriz gecirip ölmedi mi bu adamın nasıl adam gibi macimizi yonetmesini bekliyor yonetimlerimiz? Yillardir bu konuda tek basima gotumu yirtiyorum
O iş hikaye ya. Yok küfür duymuş da kalbi dayanamış. Bundan dolayı da bize kinliymiş falan filan.
İtin götüne sokmadığımız için oluyor bu olaylar. Biri değil hepsi talimatlı hepsinin mi babası bizim maçta kalp krizi geçirdi

Federasyona bosa salliyormusuz senelerdir. Türk futbolunu yöneten hakemler erman toroglunun dedigi gibi. Bu ara baskan büyükeksigi ve suan ki federasyon yönetimi gayet samimi buluyorum. Öte yandan gercekten gina geldi hakem kararlardan, bu sistemi yabanci bi kuruma devir etmek lazim. Hic olmuyorsa VARi devir etsinler.

O iş hikaye ya. Yok küfür duymuş da kalbi dayanamış. Bundan dolayı da bize kinliymiş falan filan.
İtin götüne sokmadığımız için oluyor bu olaylar. Biri değil hepsi talimatlı hepsinin mi babası bizim maçta kalp krizi geçirdi
Ben hepsinin ayni oldugunu dusunmuyorum bizim taraftarin abartmasi cok var

Ama palabiyik ve bunun kotu niyetli oldugundan cok eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt