GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Muslera takıntısı ile yanlışın kralını yapıyoruz. Bu kural olduğu sürece kaleyi yerli yapmak şart. Şimdi geçen sene istatistiklerine dönüyorum.

Okan'lı Giresunspor 10 maçta kalesini gole kapatırken 41 gol yiyerek -6 averajla ligi bitirmiş.
Muslera'lı Galatasaray ise 9 maçta kalesini gole kapatırken 53 gol yiyerek -2 averaj ile ligi bitirmiş.

Ya bu Muslera fetişine son verip kaleyi yerli yapacağız ya da bu yerliler ile oyun ortaya koyabilecek bir td getireceğiz.Herkes puan durumu iyi diyor da 3 maçı son 5 dakikada atılan, şapkadan çıkan tavşan misali goller ile kazandığımızı görmezden geliyor. Pragmatik ve avuntudan uzak bakmak zorundayız, özellikle yapılan bu yatırıma yazık etmemek adına.

En zorlu deplasmanlardan birinde baya üstünlük kurup berabere kaldık.

Bu hava niye ?

Taraftar profilimiz degistigi icin

Ayni taraftar grubu 2000 lerde olsaydi efsane takimi da begenmezdi mesela

Ayrica kazanabilecegimiz bir macta oynadigimiz oyun dan dolayi,bu yüzden puan kaybinin siniriyle yanlis seyler yazanlar oluyor

Okan'lı Giresunspor 10 maçta kalesini gole kapatırken 41 gol yiyerek -6 averajla ligi bitirmiş.
Muslera'lı Galatasaray ise 9 maçta kalesini gole kapatırken 53 gol yiyerek -2 averaj ile ligi bitirmiş.
Bu nedir ya boyle bi kiyaslama mi yapilir allah askina. Yenilen gol sayisi direkt kaleciyle mi baglantili?

Ki muslera 10-15 mac kacirdi kacini o varken yedik onla ilgili bişey de yok.

Bu nedir ya boyle bi kiyaslama mi yapilir allah askina. Yenilen gol sayisi direkt kaleciyle mi baglantili?

Ki muslera 10-15 mac kacirdi kacini o varken yedik onla ilgili bişey de yok.
Karşılaştıran takım da Giresunspor. Milan savunması değil. Ben Okan daha iyi demiyorum zaten. Ama bu kural ile Muslera gereksiz bir lüks. İleri uçta kurdeşen döküyoruz her maç. Yerli kuralı nedeni ile ileride iki ne yaptığını bilmeze tahammül etmek yerine kalede ortalama bir kaleci daha mantıklı diyorum. Başka çözüm yok işte.

Bu hava niye ?
Bile bile lades yapıldı çünkü çok rahat alacağımız bir maçtı,paçayı kurtarsak sevinebilirdik sadece

1 aydır adsyi analiz edemeyip gomisle maça çıkan teknik heyet ilerisi için aklımıza şüphe düşürdü o sıkıyo canımızı

Bile bile lades yapıldı çünkü çok rahat alacağımız bir maçtı,paçayı kurtarsak sevinebilirdik sadece

1 aydır adsyi analiz edemeyip gomisle maça çıkan teknik heyet ilerisi için aklımıza şüphe düşürdü o sıkıyo canımızı
Seferovicle veya başkası ile çıkıp berabere kalsak, Seferovicle maça çıkan teknik ekip aklımıza şüphe düşürdü diyecektin.

Mertens 5 metreden ağlara atsa topu işler başka olurdu.

İşler o kadar enseyi karartacak derecede kötü değil bence

Son topta bir beceriksizliğimiz var orası ayrı

Bu Muslera takıntısı ile yanlışın kralını yapıyoruz. Bu kural olduğu sürece kaleyi yerli yapmak şart. Şimdi geçen sene istatistiklerine dönüyorum.

Ya bu Muslera fetişine son verip kaleyi yerli yapacağız ya da bu yerliler ile oyun ortaya koyabilecek bir td getireceğiz.Herkes puan durumu iyi diyor da 3 maçı son 5 dakikada atılan, şapkadan çıkan tavşan misali goller ile kazandığımızı görmezden geliyor. Pragmatik ve avuntudan uzak bakmak zorundayız, özellikle yapılan bu yatırıma yazık etmemek adına.
Her maç olmasada okan oynamalı bazı maclarda. Bu takıntıları yuzunden puanlar kaybediyoruz. Veya sol bek yerli olacak

Bu hava niye ?
En boktan takimlardan birine de icerde 3 puan verdik. Alabilecegimiz maci elimizin tersiyle ittik herkesin delirdigi nokta o yoksa biz de biliyoruz adsyi, tepsiyle sunulan maci alamadik bu bende suphe yaratiyo ilerleyen haftalarda ne olabilecegine dair. Oyuna mudahale cok kötü, takim cikip oynuyo havasi var ben hicbi sey görmüyorum okan buruk dokunusu baaabinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt