Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Kalitenin adresi: Orhan Uluca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen taraftar profili degisti. Eskiden hic boyle seyler olmazdi. Tesis basmalar futbolcu dovmeler falan uzayli isi hep
Fikstürü çekenin elinin ayarına. 10 maçta 6 deplasman, zor maçlar, ağustosta antalya sıcağı,sonbaharda sıcak olan yegane yer adana.Tam havaya giriyoruz milli ara, sonra o bitiyor bay haftası, bay bitince de dünya kupası başlayacak. Şu fikstürü bir salın da GS'yi izleyelim kardeşim. Bir de habire y. gibi deplasmanlara gidip duruyoruz. Yeter ulan
Dün 100-0 da yensek çıkan kadro yanlıştı,değil sefer icardi olsa bile ilerde mertens oynamalıydı,formu iyi olduğu içinde arkasında mataSeferovicle veya başkası ile çıkıp berabere kalsak, Seferovicle maça çıkan teknik ekip aklımıza şüphe düşürdü diyecektin.
Mertens 5 metreden ağlara atsa topu işler başka olurdu.
İşler o kadar enseyi karartacak derecede kötü değil bence
Son topta bir beceriksizliğimiz var orası ayrı
Tepsiyle kimse kimseye maç sunmaz o noktayı geçelim, belli birşeyleri başarmışsın demektir ki tepsiyle sunulduğunu düşünüyorsun.En boktan takimlardan birine de icerde 3 puan verdik. Alabilecegimiz maci elimizin tersiyle ittik herkesin delirdigi nokta o yoksa biz de biliyoruz adsyi, tepsiyle sunulan maci alamadik bu bende suphe yaratiyo ilerleyen haftalarda ne olabilecegine dair. Oyuna mudahale cok kötü, takim cikip oynuyo havasi var ben hicbi sey görmüyorum okan buruk dokunusu baaabinda
Bana katılıyor musun ulaHelal len bumudii
Ne guzel iste bu senin icin bir nimet bumudcugumBana katılıyor musun ula
Görüşlerimi sorgulamam lazım demek ki
Değişiklikler ritmi ciddi bozdu orası %100En boktan takimlardan birine de icerde 3 puan verdik. Alabilecegimiz maci elimizin tersiyle ittik herkesin delirdigi nokta o yoksa biz de biliyoruz adsyi, tepsiyle sunulan maci alamadik bu bende suphe yaratiyo ilerleyen haftalarda ne olabilecegine dair. Oyuna mudahale cok kötü, takim cikip oynuyo havasi var ben hicbi sey görmüyorum okan buruk dokunusu baaabinda
Onye cikinca tehlike mehlike yoktu yahu zaten forvetsizler akbaba 10 kisi oynatıyor sonra gercekten 10 kisi kaldilar onye ve yusuf da cikti gokhan balonga girdi tamamen geri attilar kendilerini biz corba ettik kadroyu zaten bi oyunumuz yok öyle gitti macTepsiyle kimse kimseye maç sunmaz o noktayı geçelim, belli birşeyleri başarmışsın demektir ki tepsiyle sunulduğunu düşünüyorsun.
Yoksa gayet tehlikeli bir takım vardı karşıda.
0'dan kurulmuş takımız belli noktada bazı şeyler tolere edilebilir.
Senin düşüncendir saygı duyarım.
bu sene şampiyon olacağız
eskiden de bu kadar paralar kazanılmıyordu. iki gol atan yıldız oluyor şimdi ona göre muamele görüyor hem taraftardan hem reeldeki yaşamından. şöhret olmak kolaylaşırken sıkıntı yok bunun getirdiği - yanlar olunca sıkıntı oluyor nedense. dünyanın her yerinde böyle artık bunu kabullenmek lazım.Alinti yapmadan bana yazmissin
Tesis basma olayi hala var,bu yuzden tudor yollandi hatirlarsan
Benim bahsetmek istedigim nokta sosyal medya sacmaligi,2 hafta performans dusuklugu yasayan bir oyuncuyu linc eden taraftarlarimiz var sosyal medya da
Eskiden bu mumkun muydu yalan konusmaya gerek yok gercekleri görmek lazim biraz
Bu takimin sol ve sag bekinde orhan ak ve cihan oynadi sampiyon olduk,o dönem sosyal medya denen cöplük olsaydi cihan’la orhan’in maclara cikacagini hic zannetmiyorum tepkilerden cekinecekleri icin
Ya fazla eskiye de gitmeye gerek yok bu takim 10 kisi ile antep’e karsi kazandi mac 11’e 11 gibi oynandi tek bir dakika bile oyundan düsmedik o mactan sonra bile bok atanlar vardi sosyal medya da
Hic kimse kusura bakmayacak taraftar profilimiz degisti hatta bu konu da fener taraftarindan farki kalmadi bazilarinin
Okan hoca samar alalim dedi kimse istemediTutmayacagini bile bile gittik su icardi denen bos beles herifi aldik
Bi atletik adama ihtiyacimiz vardi
Erden timur biraz sovu fazla kacirdi
eskiden de bu kadar paralar kazanılmıyordu. iki gol atan yıldız oluyor şimdi ona göre muamele görüyor hem taraftardan hem reeldeki yaşamından. şöhret olmak kolaylaşırken sıkıntı yok bunun getirdiği - yanlar olunca sıkıntı oluyor nedense. dünyanın her yerinde böyle artık bunu kabullenmek lazım.
geçmişte de taraftar böyleydi şöyle sabrederdi lafları bana masal geliyor. açıp okuyoruz tesis basmasından topçu dövmesine tehditinden adam kaçırmalara tonla rezalet var şuan daha temiz futbol.
hayır sanki bir de 4 sene üst üste şampiyon olduk da en ufak başarısızlıkta şımarıyor taraftar öyle bir algı var. bu takımı taraftar tonla rezalete rağmen geçen sene kaç defa tribünlere çağırdı alkışladı bunlar neden konuşulmuyor. fbye benzeyen çok yanımız var da bu onlardan biri değil o meseleye girip olayı uzatmak istemiyorum
Eyvah erden timura laf soyledinTutmayacagini bile bile gittik su icardi denen bos beles herifi aldik
Bi atletik adama ihtiyacimiz vardi
Erden timur biraz sovu fazla kacirdi