GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskiden de bu kadar paralar kazanılmıyordu. iki gol atan yıldız oluyor şimdi ona göre muamele görüyor hem taraftardan hem reeldeki yaşamından. şöhret olmak kolaylaşırken sıkıntı yok bunun getirdiği - yanlar olunca sıkıntı oluyor nedense. dünyanın her yerinde böyle artık bunu kabullenmek lazım.

geçmişte de taraftar böyleydi şöyle sabrederdi lafları bana masal geliyor. açıp okuyoruz tesis basmasından topçu dövmesine tehditinden adam kaçırmalara tonla rezalet var şuan daha temiz futbol.

hayır sanki bir de 4 sene üst üste şampiyon olduk da en ufak başarısızlıkta şımarıyor taraftar öyle bir algı var. bu takımı taraftar tonla rezalete rağmen geçen sene kaç defa tribünlere çağırdı alkışladı bunlar neden konuşulmuyor. fbye benzeyen çok yanımız var da bu onlardan biri değil o meseleye girip olayı uzatmak istemiyorum

Ben Galatasaray taraftariyla ilgili yaziyorum,hangi oyuncumuz dayak yedi gecmis yillarda

Dayak yiyen tek oyuncu riera onu da melo dövdü

Elestirdigim nokta zaten bu,rakip takim taraftarlarin yaptigi sacmaliklari bizlerde yapmaya basladik sosyal medya araciligi ile

Bunun ortasi yok yani az önce de antep macinin örnegini verdim 10 kisi ile 11’e 11 mis gibi oynadik ama mactan sonra bok atanlar vardi oynanan oyuna sence bu normal mi

Elestiri tabiki olacak olmali da dunku macla ilgili bende diyorum zaten yanlis degisiklikler yapildi 80. Dakika dan itibaren ama oyun olarak gömülecek bok atilacak bu takim dan hic bir halt olmaz diyecek seyler yoktu cunku neredeyse 50 defa takip ceza sahasinda topla bulustuk yani baskili bir oyun oldugunu gösterir bu,mertens atsa yunus’un sutu gol olsa torreira’nun topunu kaleci cikarmasa mac 0-3 bitse yine bok atilacakti

Kim bilir daha neler görecegiz ne sacmaliklar okuyacagiz elestiri adi altinda

Sokayım fenerine de taraftarına da yav ne konuşulmuş anlayamadım kötü oynayan adamlar eleştiriliyor veya sallanıyor diye bir takımın taraftarına benzetilmeye gerek mi var dünyanın neresinde olursa olsun 8 haftada 1 kere belli belirsiz fayda sağlayan futbolculara herkes sallar zaten sallanmaması anormal olur.

Icardi arjantinde hepimizin yerine rahatlıyor.

Kasimpasa macindan sonra yunus mukemmel topcu cok faydali derken 2 mac sonra nasil buyuk takim topcusu olmuyor siz bu celiskiyi bir düsünün sonra ne demek istedigimi anlarsiniz

Veya midstjo 1-2 mac iyi oynadiktan sonra göklere cikardigimizda ve bir mac sirti dönük top kaybettiginde bundan topcu olmaz diyecegimiz günleri bekleyip görelim

Ben Galatasaray taraftariyla ilgili yaziyorum,hangi oyuncumuz dayak yedi gecmis yillarda

Dayak yiyen tek oyuncu riera onu da melo dövdü

Elestirdigim nokta zaten bu,rakip takim taraftarlarin yaptigi sacmaliklari bizlerde yapmaya basladik sosyal medya araciligi ile

Bunun ortasi yok yani az önce de antep macinin örnegini verdim 10 kisi ile 11’e 11 mis gibi oynadik ama mactan sonra bok atanlar vardi oynanan oyuna sence bu normal mi

Elestiri tabiki olacak olmali da dunku macla ilgili bende diyorum zaten yanlis degisiklikler yapildi 80. Dakika dan itibaren ama oyun olarak gömülecek bok atilacak bu takim dan hic bir halt olmaz diyecek seyler yoktu cunku neredeyse 50 defa takip ceza sahasinda topla bulustuk yani baskili bir oyun oldugunu gösterir bu,mertens atsa yunus’un sutu gol olsa torreira’nun topunu kaleci cikarmasa mac 0-3 bitse yine bok atilacakti

Kim bilir daha neler görecegiz ne sacmaliklar okuyacagiz elestiri adi altinda
80-90ların gazete küpürlerini kurcalamak lazım. benim anlatmak istediğim taraftar profili hep böyleydi. hiçbir zaman iskandinavlar gibi takip etmedik futbolu. ali samiyen de ıslık olmazdı eleştiri olmazdı muhabbeti bana doğru gelmiyor samiyenin gediklileri de tam tersini söylüyor zaten.

tahamüllsüzlük eleştirideki ölçüsüzlük son dönemde dünyada da artan bir şey bize özgü bir şey değil. bu bana çok anormal gelmiyor ama hiçbir başarısı olmayan dünkü topçuları bu kadar dokunulmaz kılıp her şartta haklı görmeyi anlamlandıramıyorum

80-90ların gazete küpürlerini kurcalamak lazım. benim anlatmak istediğim taraftar profili hep böyleydi. hiçbir zaman iskandinavlar gibi takip etmedik futbolu. ali samiyen de ıslık olmazdı eleştiri olmazdı muhabbeti bana doğru gelmiyor samiyenin gediklileri de tam tersini söylüyor zaten.

tahamüllsüzlük eleştirideki ölçüsüzlük son dönemde dünyada da artan bir şey bize özgü bir şey değil. bu bana çok anormal gelmiyor ama hiçbir başarısı olmayan dünkü topçuları bu kadar dokunulmaz kılıp her şartta haklı görmeyi anlamlandıramıyorum

Ben topculari kayitsiz sartsiz hakli görmüyorum

Üstte yazdim

Kasimpasa macindan sonra yunus mükemmel topcu nasil tutacaz takim da derhal sözlesme uzatmak lazim diyen adamlarin 2 mac sonra yunus’la ilgili bundan büyük takim oyuncusu olmaz bu takim da isi yok demenin nasil bir celiski oldugunu anlatmaya calisiyorum

Ben topculari kayitsiz sartsiz hakli görmüyorum

Üstte yazdim

Kasimpasa macindan sonra yunus mükemmel topcu nasil tutacaz takim da derhal sözlesme uzatmak lazim diyen adamlarin 2 mac sonra yunus’la ilgili bundan büyük takim oyuncusu olmaz bu takim da isi yok demenin nasil bir celiski oldugunu anlatmaya calisiyorum
her duyguyu en uçta yaşıyan bir milletiz bana normal geliyor. bugünden yarına da değişecek bir olay gibi gözükmüyor

forumda futbolculara korumacı şekilde yaklaşan renktaşlar maçı izlerken de aynı tavri gösteriyor mu acaba? dünkü maçı tek bir futbolcuya sövmeden bitiren var mı? özellikle emrahı merak ediyorum @Emrah Duvar

forumda futbolculara korumacı şekilde yaklaşan renktaşlar maçı izlerken de aynı tavri gösteriyor mu acaba? dünkü maçı tek bir futbolcuya sövmeden bitiren var mı? özellikle emrahı merak ediyorum @Emrah Duvar
kolpa%C3%A7ino-%C5%9Fafak-sezer.gif

benim oyun açısından gram umutsuzluğum yok.. beni bireysel performanslar endişelendiriyor. sazı eline alıp takımı şampiyon yapacak eleman yok hücumda. son 2 şampiyonluğumuzda böyle değildi sürekli öne çıkan isim/isimler vardı.

mevcut kadroda o tarz performansı hayal ettiren bir topçu yok-bana göre

benim oyun açısından gram umutsuzluğum yok.. beni bireysel performanslar endişelendiriyor. sazı eline alıp takımı şampiyon yapacak eleman yok hücumda. son 2 şampiyonluğumuzda böyle değildi sürekli öne çıkan isim/isimler vardı.

mevcut kadroda o tarz performansı hayal ettiren bir topçu yok-bana göre
çok yaşlı aldık bu beni ürkütüyor.
Sergio ya da Mertens yaparsa yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt