- 1 Mayıs 2018
- 57.632
- 48.432
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye surat büzüyon teakan
1 mac oynasa adam parasini cikartacak zatenEmre tasdemir olumlu olsa ne yazar,, 1 mac oynar sakatlanir. Veya bekleneni veremez zaten. Kac yildir Adam kadroda.
SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan sol bek oynayacağına Kazımcan ya da bu oynasın daha iyi kesinlikle.
EA
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Emre
Torreira Sergio
Mata
Yunus Icardi Rashica
B
Muslera
Sergio Torreira Berkan
Yusuf Icardi Mertens
C
Muslera
Torreira
Sergio Berkan
Mata
Icardi Mertens
D
Muslera
Boey Nellson Abdülkerim
Dubois Sergio Torreira Berkan Barış
Icardi Mertens

İki yerde de yapar da sportdigitale de maç sonrası yapamaz artık.Kerem ovet ve Sinan yilmaza satti, Erinc demek
Artan elektrik faturaları sebebiyle güneş panelleri sayesinde ciddi tasarruf etmişiz. Normalde tasarruf etmeye başlamak için 1-2 yıl geçmesini bekliyormuşuz lakin elektrik faturalarının ciddi artışı sebebiyle daha erken tasarruf etmeye başlamışız. Paneller elektriğin %65'ini karşılıyormuş.
kaç para ulan bi zielinski
Kanka napoli neymiş öyle be, yıllar aonra ilk defa ajaxı aciz duruma düşüren bi takım gördümkaç para ulan bi zielinski
Bakımı ve temizliği artı kurulum maliyeti çok yüksek güneş enerjisinin. Devlet ilk alım garantili teşvik verdiğinde yatırım için düşünmüştüm. Temizlik ve bakımı yapılmalı sürekli ve bu alanda yetişmiş kişi çok azdı, o dönem başkasına bağlı olacağım için bu işe girmemistim. Şimdi yetişmiş eleman sayısı artmıştır muhtemelen, fakat nedense devlet alım garantisini kaldırdı yanlış bilmiyorsam ve kota koydu. Karlı yatirim olmaktan çıkmıştı taa ki elektrik fiyatları fahiş olana kadar. Şuanki durum ne bilmiyorum açıkçası.Yeri burası değilde, Türkiye de onlarca metrekare kapalı alana sahip fabrikalara bu tarz uygulamalarin zorunlu kılınacağı bir sistemi dayatsa keşke devlet. Çoğu fabrikada doğalgazdan elektrik üretimi yapan rejenerasyon sistemleri var. Güneş paneli işletmesi zormu bilemicem lakin kesinlikle bu tarz bir oluşuma gidilmesi lazim
min jae effectKanka napoli neymiş öyle be, yıllar aonra ilk defa ajaxı aciz duruma düşüren bi takım gördüm
mizaha hız vermen beni sevindiriyor