- 26 Eylül 2012
- 121.945
- 72.411
- 5.068
Ortada futbol olmayınca başka dallara kayıyoruz işte.mizaha hız vermen beni sevindiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortada futbol olmayınca başka dallara kayıyoruz işte.mizaha hız vermen beni sevindiriyor
Serkanla hesap değiştiğin hakkında 1 iddia var kanks 1 açıklaman olmalı bu iddiayla alakalı yav seninmizaha hız vermen beni sevindiriyor
Serkanla hesap değiştiğin hakkında 1 iddia var kanks 1 açıklaman olmalı bu iddiayla alakalı yav senin![]()
Günaydın GSC
Keşke daha çok yapan olsa...Yapma bunu yapma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çünkü galatasaray'a transfer olmadı.Italy formally issue extradition request for Robinho to serve 9-year prison sentence for rape
bizim muhabirler bunu bir kez dile getirmedi
![]()
Bana kalırsa da iyi bir yerli oyuncu gelmeli + olarak sol bek söylerimacilen devre arası gelmeli.
bu arada da bir adet kallavi forvet gelmeli.
şuan forvet mevkisi %50 randımanla çalışıyor.
belki bir kırmızı kart, sakatlık vs olur diye bekleyeceğiz artık.Niye israrla dunya kupasinda boy gösterecek haberleri giriliyor? Adam daha ulusal lig de dogru duzgun sans bulamiyor
Christensen, Kjaer ve Andersen üçlüsünden ikisi sakatlık falan yaşamazsa 0 dakika ile geri döner Nelsson. Daha Vestergaard kazması da var.belki bir kırmızı kart, sakatlık vs olur diye bekleyeceğiz artık.