- 6 Eylül 2014
- 93.634
- 64.417
- 4.608
Liverpool yenecek hain1
2
0
2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool yenecek hain1
2
0
2
görmemişim yaw atladık hemen"According to Turkish news outlet Takvim, Galatasaray have placed a price tag of €15million (£13m) for the defender. Reports earlier in the week from Fanatik had claimed that Liverpool had sent scouts to watch Boey in action against Konyaspor last month."
Evet ben de aynı düşünüyom reis Arsenal de yenilecek Manchester United'ta kazanacak desem ne derdinLiverpool yenecek hain
Arsenal yenilmeyecek niye yenilsin. Bir sebep yok ulanEvet ben de aynı düşünüyom reis Arsenal de yenilecek Manchester United'ta kazanacak desem ne derdin![]()
Arsenal bu bir sebep olmasına gerek yok.Arsenal yenilmeyecek niye yenilsin. Bir sebep yok ulan
Efsane geri döndü renkttaşArsenal bu bir sebep olmasına gerek yok.
Şanlı arsenal'i sampiyon görmek isterim ama beraberliğin şampiyon yapacağı maça çıksa yenilecek bir takim olduğu gerçeğini de kabul edelim renktaş.Efsane geri döndü renkttaş
Ferhat bana cityli gibi geliyorsun. Peşindeyim.Şanlı arsenal'i sampiyon görmek isterim ama beraberliğin şampiyon yapacağı maça çıksa yenilecek bir takim olduğu gerçeğini de kabul edelim renktaş.
Hakaret sayarım arap parasıyla bir şampiyonlar ligini bile alamayan loser takımlarla işim olmaz benim.Ferhat bana cityli gibi geliyorsun. Peşindeyim.
Hakaret sayarım arap parasıyla bir şampiyonlar ligini bile alamayan loser takımlarla işim olmaz benim.
Ne alaka kardeş.Arap parasını PL’ye ilk sokan Arsenal yahu. Güzel nükte
Ne alaka kardeş.
Ciddi ciddi kazanan takımda bugün de Yunus ve Kerem ikilisi yok
Artık antrenmanda bile a takıma yakın olan kadro ile oynayamıyorlarsa bir oturup düşünsünler, formaları o kadar da garanti değilmiş demek ki