GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki 3 maç bence defansif olarak kötü ve çok net pozisyon veren takımlara karşı oynuyoruz, Kayserispor maçı da defansif olarak zayıf ekip olduğunu düşünüyorum o yüzden çok zorlu olmayacaktır kazandıkları maçlarda dahi çok gol pozisyonu veren bir takımlar ve çok hata yapıyorlar yarın değerlendirirsek farklı bir skor çıkar tahminim bu 3 maç sonunda +10 gol averaja ekleriz. Buradan kazanacağımız özgüven bence takımın gerçek potansiyelini daha net gösterecek derbiler öncesi takım iyice ritim bulmuş olacaktır.

Kayseri dep
Alanya iç
Karagümrük dep

Bu adam pkk sempatizanı gelmez türkiye'ye ondan türk milli takımında oynamayı bile reddetti. Oldu da geldi diyelim bu sorunla uğraşmak zorunda kalırız.
Ya bu geyiği ekşide de görmüştüm bunun bir kanıtı var mı sosyal medyada falan. Biraz baktım ama bir paylaşımını falan göremedim adamın. Deminki Brighton maçında da oynadı pek de iyi oynamadı gerçi. Belçika'da leblebi gibi gol atmış.

Daha 6 ay önceye kadar milli takım ilgileniyordu undavla. Koskoca tff pkk sempatizanı olduğunu bilmeden mi ilgilenmye başladı ya da görüştükten sonra mı öğrendi?

Bir kanıt sunsaydın da spekülasyonla uğraşmak zorunda kalmasaydık biz de. Az buz bir itham değil.
Yok doğru olma ihtimali var. O zamanlar ben de hatırlıyorum bu tür sempatizanlık tartışmalarını.

Hatta şöyle bir şey vardı.

Screenshot_2022-10-15-05-52-48-273_com.twitter.android.webp

Eğer bunlar doğruysa Milli Takıma alınmaması net tek ve doğru karadır.

Bir kanıt sunsaydın da spekülasyonla uğraşmak zorunda kalmasaydık biz de. Az buz bir itham değil.
Buna ben kanıt sunamam doğru dürüst haber çıkmadı türk basınında sadece o dönem çıkan söylentiler var ama milli takıma seçilme sürecinde saha dışı sebeplerden alınmadı diye haber çıktı. Milli takımın harıl harıl forvet aradığı dönemde bir oyuncuya saha dışı sebep diyorsa o oyuncuya şüphe ile bakmak lazım. Belki eskiden almanya'da bu konuda konuşmuştur ama benim onu bulmam zor.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morutan italya 2. Liginde bile yedek, kim akıl etti oraya yolladi? Süper ligde kalmalı idi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Igor Tudor: "PSG'ye karşı hücum oynayacağız. Benim işim hücum futbolu oynatmak. Yaptığım şeye inanmaktan vazgeçmem."

Igor Tudor: "Hücum futbolu bize sonuç getiriyor. Rakibimizde yıldızlar olabilir, ama fark etmez. PSG'ye hücum edeceğiz."

- Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar'ın olduğu bir takıma karşı hücum futbolu riskli değil mi?

Igor Tudor: "Bu riski alacağım."

Igor Tudor: "PSG'ye karşı hücum oynayacağız. Benim işim hücum futbolu oynatmak. Yaptığım şeye inanmaktan vazgeçmem."

Igor Tudor: "Hücum futbolu bize sonuç getiriyor. Rakibimizde yıldızlar olabilir, ama fark etmez. PSG'ye hücum edeceğiz."

- Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar'ın olduğu bir takıma karşı hücum futbolu riskli değil mi?

Igor Tudor: "Bu riski alacağım."
hz hamza misin sen allahin arslani be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt