GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rumenleri ya rumen takimlarina ya da bizim lige kiralamaliydik. avrupada oynayan cluj galan oynatirdi bunlari oranin yildizlari zaten. sivas da istemisti onlar da oynatirdi. baska bi takim olsa bile ligimizde ayip olmasin diye bile oynatirdi yani giresun istanbul vs

Igor Tudor: "PSG'ye karşı hücum oynayacağız. Benim işim hücum futbolu oynatmak. Yaptığım şeye inanmaktan vazgeçmem."

Igor Tudor: "Hücum futbolu bize sonuç getiriyor. Rakibimizde yıldızlar olabilir, ama fark etmez. PSG'ye hücum edeceğiz."

- Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar'ın olduğu bir takıma karşı hücum futbolu riskli değil mi?

Igor Tudor: "Bu riski alacağım."

Beşiktaş maçında bizi rezil ettiği gibi1 sonuç olacaktır.

Igor Tudor: "PSG'ye karşı hücum oynayacağız. Benim işim hücum futbolu oynatmak. Yaptığım şeye inanmaktan vazgeçmem."

Igor Tudor: "Hücum futbolu bize sonuç getiriyor. Rakibimizde yıldızlar olabilir, ama fark etmez. PSG'ye hücum edeceğiz."

- Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar'ın olduğu bir takıma karşı hücum futbolu riskli değil mi?

maç sonu tudor :

Ne zaman oynuyor bunlar. Iddia'dan faydalanalım bol gol olur.

Son durumda icardi ile wanda küs mu baristi mi?

Demek ki neymiş kazımcan sol bek oynasın +1 yerli kullanalım, midtsjö çok mücadele ediyor oliveira yerine o oynasın gibi popilist beklentilere kalkışmamak lazımmış bunu acı bir puan kaybıyla öğrendik

Hayır Oliveira nın ne gibi bir zararı dokundu da kesik yedi çok merak ediyorum

Oyuncu eleştirileri yersiz ve komik.
Sorun hocada maalesef.

Mertens güçsüz
İcardi kafası başka yerde
Oliviera numaracı
Gomis yaşlı
Kerem şımarık
Yunus heyecanlı
Midjö kısıtlı
Torreira kısa
....... Liste uzuyor gidiyor musleraya kadar

Ohooo o beyler yani.
Gelip burda keşke bats alsaydık yazılmış komik oluyorsunuz yapmayın.

Kadroluk bir durum yok , önce bir oyun ve hoca lazım sonra topçu eleştiririz.

Acilen getirin

Ekli dosyalar

• 1665860777396.webp
    1665860777396.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 24

Hocam benim ya tam bir çılgın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt