Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.690
- 66.781
- 5.003
Ünlü bir düşünürün de dediği gibi :
" Allah'ım dünyayı yok et "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Korkut'uyorsunÜnlü bir düşünürün de dediği gibi :
Herşeyi topçuların eline bırakırsa normal. Futbolcularda otoritesi sıfır okan buruk'un.göztepeyle hazırlık maçı yapacakmışız göztepe siz gelin demiş biz gelemeyiz bizim topçular istememiş sinan yılmaz dedi
göztepeyle hazırlık maçı yapacakmışız göztepe siz gelin demiş biz gelemeyiz bizim topçular istememiş sinan yılmaz dedi
Barış değil savaş zamanı artık renkdaş.kötü futbola karşı sabrımız taştıAdnan Korkut'uyorsun
ohooo durum buysa, sampiyonluk hayal
Ben kadro kurmaktan vazgeçtim artık. Hangi kadroyu çıkarsak gol problemi çözülmüyor. T.direktörle ilgili bir sorun olduğu belli oldu iyice. Organizasyon yok, topçuların hepsi birbirinden kopuk ve uzak oynuyor.Icardi/Sefer
Rashica Yusuf Bay/Yunus
Sergio Torreira
Kazimcan Abdulkerim Nelsson Dubois
Muslera
Evet yavastan soyle bir sey yapalim artik
Hocam kazimcan net kalitesiz. Ofansida yok defansida anhold en azından defansta iyiydi.Icardi/Sefer
Rashica Yusuf Bay/Yunus
Sergio Torreira
Kazimcan Abdulkerim Nelsson Dubois
Muslera
Evet yavastan soyle bir sey yapalim artik
Yerli sikintisi var hocam ya muslerayi ya da torreirayi keseceksin sol bekte yabanci oynatmak icin. Bu dakikadan sonra 2 yerli kanat oynatacagimizi sanmiyorumHocam kazimcan net kalitesiz. Ofansida yok defansida anhold en azından defansta iyiydi.
Bu problemi çözmek için Berkana bir şekilde takım içinde doğru yeri bulması lazim. Kalede Okan tercihi bile yanlış olur diye düşünüyorum. Berkan en azından teknik olarak kısıtlı olsa bile hırs ve fiziken üstün. Olmadı emre tasdemiri hazirliyacak. Emre şu hali ile bile bence kazimcandan iyidir. Sakatlanmadan oynadığı maçlarda koridoru full kullaniyordu. Ayrıca orta kesme konusunda da tüm beklerimizden iyidir. Hazırlama hocanın işi.Yerli sikintisi var hocam ya muslerayi ya da torreirayi keseceksin sol bekte yabanci oynatmak icin. Bu dakikadan sonra 2 yerli kanat oynatacagimizi sanmiyorum
yalnız tam sami karakoç yorumu değil miEkli dosyayı görüntüle 180540
@Sami Karakoç görmeyeli izleyici kitlemiz bir hayli degismis gibi görünüyor