GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın analizcisi yok mu yav.
Misal oyunculardan mac performansı nasıl alırım daha once nerelerde nasıl oynamış bunu analiz ediyorlar mı yav çok merak ediyorum bunu bak. Yok kardeşim ben her takımda boyle oynattım kerem de olsa mertens de olsa benim istediğim gibi oynayacak mı diyor yoksa ya bu cocukar şu şu şu bolgelerde şu otunla max performansa çıkıyor onu deneyelim diyor mu.
Basın mensubu olsam soracağım ilk soru bu olurdu oyuncularla ilgili geçmiş dönem video vs var bunlarla ilgili ozel çalışıyor musunuz derdim.
Adamın en baskın özelliği at önüne koşup vursun. Ben bir ara sağ çizgide gördüm çalım atmaya çalışıyordu.
Herif soyadi, isim kısaltması, şapşallığı, vücut karakteriyle burak yılmazın upgrade hali.
Bu adamdan kanat oyuncusu olması isteniyor.

Ya ben en son kafayı yiyeceğim yani bu çok net.
Bilmiyor kardeşim adam bireysel performans alabilmeyi bilmiyor.

Keremi defansif rolde oynatıyor maçlarda ofanstan mümkün olduğunca geride tutuyordu sonra kerem 10 kisiyi niye calimliyorsun, dün zirve yaptı orta sahaya koydu herifi.

Galatasaray'ın eski basketbolcusu Patric Young, geçirdiği trafik kazası sonrası belden aşağısının felç olduğunu açıkladı.

toplama takim anca bu kadar arkadaşlar
dunya yildizi lafini ne vakit birakiriz o zaman belki iyi seyler olur ufukta
transferler birbirini tamamlamiyor uzerine sorun oluyor kim nerde ne zaman oynayacak diye. stratejiye planlamaya bak ama ronaldoyla da ilgileniyormusuz bak bak.
o kadar igrenc bi durum ki asgari ucret alip agzi burnu kir icinde ama elinde iphone tasiyan biri gibiyiz. ama mecidiyekoydeki dairelere ilgi gosterelim

boey nelsson a.kerim kazım
Torreira sergio
Rashica mertens kerem
Gomis

Haftaya çıkması gereken 11 budur. Yine saçma bir kadro olursa maç sonu beklenmeden okan yolcu edilmeli.

Kanatlarda problem varsa o mevkinin oyuncuları arasında değişiklik yaparsın. kerem kötüyse rashicayı oynatırsın. ya dur mertensi burda oynatalım, matayı oynatalımla olmuyor. mevkisinde oynatın adamları çok sayın teknik direktörler.

Sorun kanatlar değil. Bizim içi geçmiş dedelerden ümidi kesmemiz lazım. Açın bakın Mertens ve Mata geçen sene maç başına kaç dakika süre almışlar.
11 de artık Yusuf olur, Rasit olur, Miço olur bunlar sabit olmalı. Mertens ve Mata değil.

Okan buruk ile iyi futbol imkansız o belli, adam hiç bir oyuncunun bireysel olarak da performansini artırmadi. Jesusa bakıyorsun 2. Lig topcusu 24 yaşına kadar vasat olan ismali bile topcu yapti, bizim topcular fizik olarak sürekli geriye gidiyor, adanayi yenemeyen takıma yurtdisi izni hangi kafa ile verildi? Takim da sürekli bir izin havası var. Kasimpasa maci dışında aldığımız maçlar 80 sonrası galibiyetler, yani durum cidden vahim. Artık biz de 4 yesek de 5 atan takım istiyoruz. İyi futbol özledim, her sey şampiyonluk değil, para veren taraftar iyi futbol ister. Okan hoca sistemi nedir, nasıl kilit açmayı düşünüyor? Ayrıca dün maç gösterdi ki Sergio bu takimda her maç banko oynamali, o olmayınca hücumda hiç yokuz. Benim Okan hocaya dair umudum çok azaldı, önünde Alanya ve karagumruk maçları var 2 takimda açık oynayan takımlar, onlara da pozisyona giremiyorsan hiç durma hoca.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Boey Nelson Abdul XXXX
Torreira Oliveria
Rasit Yusuf Kerem
Mertens
Hersey ters yaw. Rasit ve Yusuf sag tarafta daha iyi gibi.
Buna benzer kadroyu deneyelim.

bence 10 numara kullanmaktan vazgeçmemiz lazım. takım kaldırmıyor. adana demir maçı hariç her maçta orta sahada delik oluştu. farklı mağlubiyetler alabilirdik. şans yanımızdaydı. dümdüz koşarak geçilip komik durumlara düşüyoruz.

torreira defansın önünde tek başına oynasın. zaten sürekli oraya atıyor kendini. ikili oynarken problem oluyor bu durum çünkü partneri tek kalıyor merkezde. tek başına defansif orta saha oynarsa ideal olur.

merkeze oliveira yazılsın ve bir oyuncu daha yerleşsin. bu ismin mitşö olması şart değil.
bu sene aldığı dakikalarda fena görünmeyen berkan denenebilir.

Maci tekrar izleyip Kazimcan'i daha dikkatli takip edicem ama bence Kayseri'nin tehlikeli ataklarının sebebi kolay top kaybedip orta sahayı kolay gecmelerine fırsat vermemizdi.
Renktaşım mesela bahsettiğim pozisyonlar şunlar. Daha ilk yarıda 3 kere net olarak sol tarafta Ramazan ı bomboş bıraktı Kazımcan üçü de net gol pozisyonu ki attığım 3 resim yediğimiz 2. gol öncesi

1.png2.png3.png

Bunlar daha ilk yarıda yaptığı pozisyon hataları, ikinci yarının başında 49. dakika yine Ramazan ı defansın arkasına kaçırdı Gavranovic kaleye vurmak yerine pas atmış olsa 3-0 olacaktı. 53. dakika Mensah ın ceza sahası dışından çektiği şut pozisyonunda yine Kazımcan bir pozisyon hatası yapıyor hem Kemen hem Cardazo ikisi bir den Kazımcan ın olması gereken alana koşu yapıyor Kazımcan o sırada önce Ramazan ın yanında kalmış . O pozisyon korner olmuştu korner pozisyonunda Kemen i bomboş bıraktı az kalsın kafayla golü buluyordu Kayseri

Hani işin hücum tarafında müthiş istekli Kazımcan hem de atletik bir oyuncu belki gelecekte çok iyi bir hücumcu bek oyuncusu olabilir ama 55 dakika içerisinde doğrudan kalemizde pozisyona sebep olan 6 tane net pozisyon hatasını saydım bu maçta. Bizim gibi gol bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşayan bir takımın hele ki deplasmanda herhangi bir defans oyuncusunun bu kadar hata yapmaması gerekiyor. Muslera nın çıkardığı / Kayserinin kaçırığı derken ciddi ciddi 3-0 4-0 a filan gidebilirdi bu maç daha 50. dakika oynanırken

Bu yüzden Kazımcan ı kupa maçları hariç hiçbir lig maçında hele hele ki bir deplasman maçında asla güvenip ilk 11 çıkarmazdım açıkçası

Renktaşım mesela bahsettiğim pozisyonlar şunlar. Daha ilk yarıda 3 kere net olarak sol tarafta Ramazan ı bomboş bıraktı Kazımcan üçü de net gol pozisyonu ki attığım 3 resim yediğimiz 2. gol öncesi

Ekli dosyayı görüntüle 180575Ekli dosyayı görüntüle 180576Ekli dosyayı görüntüle 180577

Bunlar daha ilk yarıda yaptığı pozisyon hataları, ikinci yarının başında 49. dakika yine Ramazan ı defansın arkasına kaçırdı Gavranovic kaleye vurmak yerine pas atmış olsa 3-0 olacaktı. 53. dakika Mensah ın ceza sahası dışından çektiği şut pozisyonunda yine Kazımcan bir pozisyon hatası yapıyor hem Kemen hem Cardazo ikisi bir den Kazımcan ın olması gereken alana koşu yapıyor Kazımcan o sırada önce Ramazan ın yanında kalmış . O pozisyon korner olmuştu korner pozisyonunda Kemen i bomboş bıraktı az kalsın kafayla golü buluyordu Kayseri

Hani işin hücum tarafında müthiş istekli Kazımcan hem de atletik bir oyuncu belki gelecekte çok iyi bir hücumcu bek oyuncusu olabilir ama 55 dakika içerisinde doğrudan kalemizde pozisyona sebep olan 6 tane net pozisyon hatasını saydım bu maçta. Bizim gibi gol bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşayan bir takımın hele ki deplasmanda herhangi bir defans oyuncusunun bu kadar hata yapmaması gerekiyor. Muslera nın çıkardığı / Kayserinin kaçırığı derken ciddi ciddi 3-0 4-0 a filan gidebilirdi bu maç daha 50. dakika oynanırken

Bu yüzden Kazımcan ı kupa maçları hariç hiçbir lig maçında hele hele ki bir deplasman maçında asla güvenip ilk 11 çıkarmazdım açıkçası
Kazımcan'ın bence bu maç değerlendirmek doğru olmaz takım 160'a yakın top kaybı yapmış orta sahada Midtsjö bile tonla pas hatası yaptı Torreira da aynı şekilde kötüydü. Mesela yediğimiz 2. golde bomboş pozisyonda Yunus topu kaptırdı takım hazırlıksız yakalandı ve golü yedik. Ben ilk yarı Mertens'in 1 kez bek rakip bek oyuncusunun peşinden koşup Kazım'a yardıma geldiğini görmedim sol çizgide sürekli 2'ye 1 kaldı. Mertens de fiziksel olarak kanat futbolcusu olamayacağını bir kez daha gördük o da bu konuda hatalı değil bence hoca 20'nci dakika da Mertens'i çıkarıp oraya Rashica'yı almalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt