GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ft doneminde yapilan hataya tekrar dusuluyor. Aynen topcularda hicbir problem yok salt hoca yuzunden boyle gozukuyorlar. O yuzden gecen seneki topcularin yedekten bile oyuna girmesine tahammul edemiyorsunuz

Ama biz ne oynuyoruz ki?

Bazi renttaşlara göre bu hakem hatalarin pek önemi yok cunku biz birsey oynamiyoruz. Rakipler uçup kaçtigi için hakemler de arkalarindan itekliyor onlari. Biz kötu oynadigimiz için bizi de dogruyorlar
Kötü oynayanın hakkı yenebilir algısı yaratılıyor

38C8C78F-836F-4088-A435-A498C6EA816D.webp

Yaw kafayi yiyecem bunlar yine 4 maçın 3’ünü içerde oynuyor 20 günde

Şu üç kulübün kalecisini aşırı tırt buluyorum. Muslera'nın performansı da şampiyonluk için belirleyici olacak.

Ft doneminde yapilan hataya tekrar dusuluyor. Aynen topcularda hicbir problem yok salt hoca yuzunden boyle gozukuyorlar. O yuzden gecen seneki topcularin yedekten bile oyuna girmesine tahammul edemiyorsunuz
Ben alınan oyuncuları okanın istediğini düşünmüyorum önüne sunmuşlardır o da okeylemiştir
zaten okanın listesi az buçuk belliydi mesela forvete shamar istedi 8-10 no ya evander istedi fakat yine de hatalı.Hoca dediğin biraz sözünü geçirecek ve en önemlisi de toksik taraftarın sözüne atlamicak midjö-oliveira değişikliği gibi

Saha içine gelirsek de hücumda bir a planımız bile yok top 3.bölgeye ne zaman gelse bekleri kaçırıp içeri orta açmaya çalışıyoruz mesela kerem ile yunusun gittikçe performans olarak düşmesi de hocaya yazar bence her ne kadar beğenmesekte.

Kısacası ben Okan hocada hem saha dışı hem saha içi geleceğe dair bir ışık göremiyorum bence atı alan üsküdarı geçmeden gereği yapılmalı

Zemin hazırlanıyor gibi yavaştan Okan mesajı almıştır sanıyorum 1-2 maçlık kredisi kaldı

Julian Nagelsmann'ın yardımcısıymış o yüzden kötü bir isim olduğunu düşünmüyorum. Sanırım alt yapıya da yardımcı antrenör getireceklermiş yine Alman veya Kuzey ülkelerinden. Okan Buruk giderse gelecek TD buralardan olacak anlaşılan. Erden Timur bir yapı oturtmak istiyoruz demişti. Bunun için bu hamleler bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt