GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim hocamizi ne zmn goreve davet ederiz rengim
images - 2022-07-10T105811.521.webp

Renktaşım mesela bahsettiğim pozisyonlar şunlar. Daha ilk yarıda 3 kere net olarak sol tarafta Ramazan ı bomboş bıraktı Kazımcan üçü de net gol pozisyonu ki attığım 3 resim yediğimiz 2. gol öncesi

Ekli dosyayı görüntüle 180575Ekli dosyayı görüntüle 180576Ekli dosyayı görüntüle 180577

Bunlar daha ilk yarıda yaptığı pozisyon hataları, ikinci yarının başında 49. dakika yine Ramazan ı defansın arkasına kaçırdı Gavranovic kaleye vurmak yerine pas atmış olsa 3-0 olacaktı. 53. dakika Mensah ın ceza sahası dışından çektiği şut pozisyonunda yine Kazımcan bir pozisyon hatası yapıyor hem Kemen hem Cardazo ikisi bir den Kazımcan ın olması gereken alana koşu yapıyor Kazımcan o sırada önce Ramazan ın yanında kalmış . O pozisyon korner olmuştu korner pozisyonunda Kemen i bomboş bıraktı az kalsın kafayla golü buluyordu Kayseri

Hani işin hücum tarafında müthiş istekli Kazımcan hem de atletik bir oyuncu belki gelecekte çok iyi bir hücumcu bek oyuncusu olabilir ama 55 dakika içerisinde doğrudan kalemizde pozisyona sebep olan 6 tane net pozisyon hatasını saydım bu maçta. Bizim gibi gol bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşayan bir takımın hele ki deplasmanda herhangi bir defans oyuncusunun bu kadar hata yapmaması gerekiyor. Muslera nın çıkardığı / Kayserinin kaçırığı derken ciddi ciddi 3-0 4-0 a filan gidebilirdi bu maç daha 50. dakika oynanırken

Bu yüzden Kazımcan ı kupa maçları hariç hiçbir lig maçında hele hele ki bir deplasman maçında asla güvenip ilk 11 çıkarmazdım açıkçası

En masumlardan birini yine mercek altina almissiniz. Adamin ilk maci, takim komple rezil. Valla gol atsak yani 1 yesek 2 atsak 3 yesek 4 atsak Kazimcan'i o zaman "belki" konusurduk. 19-20'lerinde ilk 11'de ve ilk resmi macina cikmis bir oyuncu icin gereksiz detaylar. PvA'nin bu tip hatalarini cikarsam, Florya'ya basmaniz lazim ustune bir de pas hatalarini ustune bir de maliyetini dusunursek. Dubois'da ters ayakli kaliyor, idare edebilir o bolgeyi evet ama bize net bir solbek lazim. Kazimcan'da bir alternatif ustune yerli ustune genc.

En masumlardan birini yine mercek altina almissiniz. Adamin ilk maci, takim komple rezil. Valla gol atsak yani 1 yesek 2 atsak 3 yesek 4 atsak Kazimcan'i o zaman "belki" konusurduk. 19-20'lerinde ilk 11'de ve ilk resmi macina cikmis bir oyuncu icin gereksiz detaylar. PvA'nin bu tip hatalarini cikarsam, Florya'ya basmaniz lazim ustune bir de pas hatalarini ustune bir de maliyetini dusunursek. Dubois'da ters ayakli kaliyor, idare edebilir o bolgeyi evet ama bize net bir solbek lazim. Kazimcan'da bir alternatif ustune yerli ustune genc.
Kesinlikle bize çok iyi bir sol bek lazım buna ben de katılıyorum, Kazımcan da mevcut durumuyla en fazla alternatif olabilir o da genç ve yerli olduğu için

Kesinlikle bize çok iyi bir sol bek lazım buna ben de katılıyorum, Kazımcan da mevcut durumuyla en fazla alternatif olabilir o da genç ve yerli olduğu için

Bende boyle dusunuyorum. Burada cok kez de yazdim yine o kadar transfere ragmen hala bu takimin kalitesinin altinda bircok oyuncumuz var. Kazimcan bana gore en gunahsizi, henuz. Ciksin hele 5-6 mac oynasin ona gore yorumlariz ki gelistirilebilir bir yasta. Ya "net" bir solbek aliriz ya da bu sekilde destek oluruz, maalesef ortasi yok.

Moritz Volz Nagelsmann'ın yanından gelmesi önemli en azından antrenman işleyişini biliyordur mesela Kemerburgaz tesislerini yaparken bu tarz isimlere de danışmak lazım futbolcuların gelişimi için her türlü teknolojik yatırımı da yapmamız gerekiyor.

Muslera
Boey Nelson Abdülkadir dubua
Torrera Berkan
Oliviera
Barış rashitsa
Gomis
Kadro bu olur olmalı.

Yunus-mertens-kerem
At finke taktiği ile defsnstan hizli cikip bu adamların önüne bırakacaksın.
3ü de skora en yakın isimler.

Icardi, meeteens, seferoviç hangi takımda olsa şimdiye 2-3 golü olmuştu. Sorunu oyunculardan ziyade takım anlayışında aramak lazım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
''Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?!''...''Hırsızın hiç mi suçu yok?'' sorusu da yöneltilebilir...Mevzu o ki, tavuk yumurtadan, yumurta da tavuktan çıkar. Horoz efendinin bilirkişiliğine başvurmaya gerek yok yani!;)

Moritz Volz Nagelsmann'ın yanından gelmesi önemli en azından antrenman işleyişini biliyordur mesela Kemerburgaz tesislerini yaparken bu tarz isimlere de danışmak lazım futbolcuların gelişimi için her türlü teknolojik yatırımı da yapmamız gerekiyor.
Aynen öyle. Kendisi zaten söyleyenlere göre işin bilimsel ve scout tarafında çalışıyormuş zaten. Erden Timur tüm yapıları inceledik Galatasaray'a özel bir yapı kuracağız demişti alt yapı ve alt yapıdan A takıma geçiş için. Bence bu isim bu yapı içinde düşünülen biri, A takım ile ilgilenecektir aynı zamanda da genç takımdan a takıma oyuncu geçişinde de önemli rol oynayacaktır. Zaten bana göre kulübün TD'nin getirdiği kendi 3 veya 4 yardımcısı dışında TD'den bağımsız kulübün antrenörleri de olmalı. Genç takımdan A takıma geçişi için belirleyici olsun, bazı konularda uzman 2-3 kulübün sürekli içinde olacak antrenör ekibi gerekli. Avrupa'nın büyük kulüplerinde böyle olduğunu düşünüyorum.

Yunus-mertens-kerem
At finke taktiği ile defsnstan hizli cikip bu adamların önüne bırakacaksın.
3ü de skora en yakın isimler.
Defanstan hızlı çıkmak için top tutup diğer oyunculara servis yapma becerisi yüksek adam da lazım ve öyle bir futbolcu yok an itibariyle...

Mesajı yazdıktan sonra 2 yıl önceki Hatayspor geldi aklıma mesela. O kısıtlı kadroyla Diouf-Boupendza-Akintola üçlüsü muazzam iş yapmışlardı. Diouf kadar bir adamımız bile yok...

Son düzenleme:
Dünden sonra yunusu görmek istemiyorum.

yok mu abicim şu ziraatte balçova yasamspor tarzı bi takım, bizden gol yiyebilecek. parası neyse verelim 7-8 yesinler, goller görmek istiyorum artık şu takımdan. boş zamanda haaland'in gollerini izlemekte sarmıyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt