GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuşel olmaz

Lageyi benficada beğenirdim ama wolveste 5li defe döndü yanlış yaptı,ayrıca portekiz&transfer&mendez kurtlar sofrasında kuzu oluruz ,bi bakmışsın simaolu almeidalı sidneili q7li bjk gibi saçma sapan bişeye dönmüşüz,yinede okandan fersah fersah iyidir

Bize şu süreçte daha farklı bi isim lazım,tecrübeli ama yaşlı değil,despot ama iletişimi iyi,kendini ispatlamak isteyen ve en önemliside başarılı olmak isteyen biri

Araştırıyorum bakalım varmı böyle birisi
B7560496-526A-48CD-9DC8-9B47B7A77D3F.webp

:love:

Aylardır 5e 2 çalışıyorlar maçta yanindakine pas atamıyorlar :asd: :asd:
Başaramayacağını biliyodum ama bu kadar skandal olacağını hiç düşünmemiştim

Prandelli fecaatti ama en azından fizik kondisyon bıraktı,hamza rezaletti ama ne biliyim o bile ilk zaman burağı geri çekti bişeyler yapmaya çalıştı,torent zamanı taylan berkanla en azından sahada takım gibi duruyoduk,bu hiçbirşey yapamıyo ve elinde en az rakipleri kadar bi kadro var

Sabote ediyo olabilir mi diye bi ara düşünücem bu işi,mümkün değil çünkü bu kadarı

Tuşel olmaz

Lageyi benficada beğenirdim ama wolveste 5li defe döndü yanlış yaptı,ayrıca portekiz&transfer&mendez kurtlar sofrasında kuzu oluruz ,bi bakmışsın simaolu almeidalı sidneili q7li bjk gibi saçma sapan bişeye dönmüşüz,yinede okandan fersah fersah iyidir

Bize şu süreçte daha farklı bi isim lazım,tecrübeli ama yaşlı değil,despot ama iletişimi iyi,kendini ispatlamak isteyen ve en önemliside başarılı olmak isteyen biri

Araştırıyorum bakalım varmı böyle birisi

Rose vardi kacirdik

Madem rakipte cesus var biz de onun kocasını getirelim. Muthis bir td.

Torrent galatasaray'da 20 maçta 7 galibiyet almış ve bu 7 galibiyetin 4'ü küme düşmüş takımlardan almış bir teknik direktör. Galatasaray tarihinde ki en kötü 3 teknik direktöründen biri.
100 kere sordum cevap alamadım. Tekrar sorayım. Madem takım iyiydi sorun hocadaydı, hoca gönderildikten sonra niye aynı takımla devam etmedik madem?

Geçen senenin kadrosundan sadece Nelsson,Marcao,Kerem ve Muslera var günümüzdeki 11 de oynayabilecek.
Psikolojik kırılma yaşadı oyuncular ondan sonra ayakta kalan olmadı takımda. Sürekli gol kaçıarmalar yenilgilerin arka arkaya gelmesi ve taraftar tarafından ailelere, çoçuklarına kadar gelen küfürler hakaretlerden sonra oyuncular kafa olarak bitirdiler.

100 kere sordum cevap alamadım. Tekrar sorayım. Madem takım iyiydi sorun hocadaydı, hoca gönderildikten sonra niye aynı takımla devam etmedik madem?
Bir kere takım eksikti onun tamamlanması lazımdı ikincisi de geçen sene oluşan tahribatla bu seneye de aynı takım devam edemezdi. Psikolojik ve mental olarak oyuncular bitmişti. Geçen sene sürekli küfür ve hakaret yiyen oyuncular bu sene özgüvenli bir şekilde başlayamazlardı en ufak hata da tekrar taraftar tarafından linç yermiyim korkusuyla kendi oyunlarını oynayamazlardı. Bunu bu sene mesela berkan'da görüyoruz. Hiç sorumluluk almadan oynuyor oynadığı maçlarda.

Torrent'in td kariyeri bitti(başlamadan diyebiliriz) muhtemelen yaw neyi konuşuyorsunuz anlamadım ki

Psikolojik kırılma yaşadı oyuncular ondan sonra ayakta kalan olmadı takımda. Sürekli gol kaçıarmalar yenilgilerin arka arkaya gelmesi ve taraftar tarafından ailelere, çoçuklarına kadar gelen küfürler hakaretlerden sonra oyuncular kafa olarak bitirdiler.
Demek ki sorun hocada değilmiş.

Demek ki sorun hocada değilmiş.
Nasıl hoca da değil geldi 4 maçta puan alamadık. En iyi yaptığımız savunma hatıını çökertti her maç minimum 2 gol yiyorduk galibiyet alabildiğimiz takımlarda küme düşen takımlar. Fatih terim'in ısrarla oynattığı ve bu takıma uymayan paslı oyun felsefesini ısrar etti. 5-0-5 gibi saçma sapan bir saha dizilimiyle oynadık nasıl hoca sorun olmuyor.

Nasıl hoca da değil geldi 4 maçta puan alamadık. En iyi yaptığımız savunma hatıını çökertti her maç minimum 2 gol yiyorduk galibiyet alabildiğimiz takımlarda küme düşen takımlar. Fatih terim'in ısrarla oynattığı ve bu takıma uymayan paslı oyun felsefesini ısrar etti. 5-0-5 gibi saçma sapan bir saha dizilimiyle oynadık nasıl hoca sorun olmuyor.
Görebilenler neleri yapabildiğini görüyordu. Hangi oyuncudan nasıl verim alabileceğini bilen bir adamdı. Kerem, PVA ve Berkan'a oyun içinde biçtiği roller çok iyiydi. Berkan son dönemde çok iyi maçlar çıkarmıştı. Derbilerde oyun anlayışımız bu sezon ki Fenerbahçe oyunuyla benzerdi. BJK ve Trabzon maçlarını domine etmiştik. Trabzon maçının hikayesi malum. Bireysel kalitesizlikler ve istikrarsız oyuncu grubuyla sürdürülebilir bir oyun mümkün değildi ve olmadı zaten. Kalede Çipe'yle başladı kariyerine adam. Bir de ligden kopmuş, mental olarak enkaz bir takım aldı açıkçası. İtibar suikasti yapılmasaydı, eline kadro kurma şansı verilseydi oyununa uygun oyuncularla iyi bir takım kuracaktı zaten. Ama öyle bir ortam oluşturuldu ki Dome'un gitmesi de doğruydu, Okan'ın gelmesi de. En azından basındaki 'hastalıklı' Terim romantiklerinin kulübün aleyhinde propaganda yapmasının önü kesilmiş oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt