Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.164
- 15.034
- 1.878
100 de yuz elserfield
Tedesco olabilir
Gecen hafta Stuttgart istemis ve Tedesco tekliflerini geri cevirmis diyordu alman basini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 de yuz elserfield
Tedesco olabilir
tedesco uyar mı sizce bize. çok izlemedim takımlarını şahsenGecen hafta Stuttgart istemis ve Tedesco tekliflerini geri cevirmis diyordu alman basini.
Gelse bile 3-4 aya kovulur o sabır kimsede yoktedesco uyar mı sizce bize. çok izlemedim takımlarını şahsen
iyi bir hoca gelse takır takır top oynatır bu kadroyla bu ligde bence. bizim ligin seviyesi için iyi bir hocaya 1 ay süre yeter en azından yeterli seviyede top oynamak için. torrent,riekerink falan getirirlerse tabiki yine fiyasko olurGelse bile 3-4 aya kovulur o sabır kimsede yok
tedesco uyar mı sizce bize. çok izlemedim takımlarını şahsen
Bana da biraz oyle geliyorMoritz Volz ve Sauron Duran ikiside almanca biliyor. Acaba hocaya DK kadar zamanin var, isler düzelmezse almanca konusan birini getiririz ve yeni adamin yardimcilarin yarisi hazir olur demeye mi getiriyorlar?
iyi bir hoca gelse takır takır top oynatır bu kadroyla bu ligde bence. bizim ligin seviyesi için iyi bir hocaya 1 ay süre yeter en azından yeterli seviyede top oynamak için. torrent,riekerink falan getirirlerse tabiki yine fiyasko olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet renktaş. Adi HÜTTER geliyor.Moritz Volz ve Sauron Duran ikiside almanca biliyor. Acaba hocaya DK kadar zamanin var, isler düzelmezse almanca konusan birini getiririz ve yeni adamin yardimcilarin yarisi hazir olur demeye mi getiriyorlar?
Bok gibi oynatıyor. Anti futbol uzmanı gol yemeyelim duran topların suyunu çıkaralım. Ha şu açıdan iyi olur pres yapmayı öğrenir takım. Hücumda istediğimiz lezzeti vermez. Tedesco gelmemeli.tedesco uyar mı sizce bize. çok izlemedim takımlarını şahsen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi