GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatya bir ara bayağı Afrikalı doldurduydu takıma çoğu da Burundiliydi sahi onlara ne oldu.

Bize kasten hatası olan hakem atamalarının olduğu maçlara çıkmayalım bence. Nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar belli oldu en azından ciddi bir tepki koymuş oluruz.

Tescilli şikecileri direk şampiyon ilan etsinler dünya kupasından sonra temiz adil bi şekilde lige başlayalım var mı böyle bi opsiyonumuz?Nedir abi bu yaşadıklarımız?

Beindeki operasyonun basinda guntekinin olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray Spor Kulübünün her bir takımı iç sahada oynadığı maçlara 10. Yıl Marşı'yla çıkmalı.

Son düzenleme:
Malesef ligden çekilmek/maçlara çıkmamak gibi seçenekler kullanabileceğimiz seçenekler değil. Galatasaray Futbol Kulübü Galatasaray ailesinin eve ekmek getiren büyük oğludur. Bu maddi imkansızlıklarda bu seçenekler hem gelir kaybı olur hemde sponsorluklar bazında ciddi tazminatlar ödememize sebep olabilir. En iyi seçenek konuyu taşıyabildiğimiz her hukuk merciine taşımak gerekirse uefa vs nezdinde kamuoyu oluşturmak olacak. Aynı hakem VARda leş kararlar alıp ceza alacağı yerde 10 haftada defalarca maçımıza veriliyor bunun mutlaka bir yaptırımı olmalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Candeias'ın Rashica'nın bileğine basmasını niye sitedeki özetten çıkarmışlar Abdülkerim'in pozisyonla arasında hiçbir fark yok ona kırmızı veriyorsan buna da vereceksin.

Bugün düştüğümüz durumda sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının nefretine, tepkilerine bakıyorum da gerçekten en zoru insan olmayı becerebilmekmiş

Olur gün gelir devran döner bu hakem ordusu sizin de hakkınızı yediği zaman utanmadan hak arayabilecekler mi çok merak ediyorum. Bu destek olduğunuz, oh olsun iyi ki Galatasaray ın hakkını yiyor dediğiniz hakem ordusu gün gelir sizin de başınıza bela olur elber. İlahi adalet diyorum...

Kariyerinde kırmızı kart olmayan adam 9 maçta 2 kırmızı gördü diyeceklerim bu kadar...

Sen kadroyu yenile bir ton para harca tff nin oçları gelsin hakkını yesin sana mizansen izletsin. Boşuna oynamaya gerek yok ilk üçe sokmayacaklar. Büyük skandallar yaşanmalı ülkede.

Bugün düştüğümüz durumda sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının nefretine, tepkilerine bakıyorum da gerçekten en zoru insan olmayı becerebilmekmiş

Olur gün gelir devran döner bu hakem ordusu sizin de hakkınızı yediği zaman utanmadan hak arayabilecekler mi çok merak ediyorum. Bu destek olduğunuz, oh olsun iyi ki Galatasaray ın hakkını yiyor dediğiniz hakem ordusu gün gelir sizin de başınıza bela olur elber. İlahi adalet diyorum...
Ilahi adalet tabikide ama bizim cektigimizi hic bi takim cekmez. Hic bir profesyonel futbol liginde bi takimin bukadar üzerine gidildigi görülmemistir. Bu yüzden diger takimlarin basina gelmez böyle olay. Elbette onlarin maclarinda da hata oluyor ama adi üstünde hata. Bize 3 senedir yapilan dogrudan operasyon. Bunu artik bütün türkiye ve diger takimin taraftari istemezse bile mecbur kabul ediyor. Bukadarini en fanatik insan inkar edemez.

Son düzenleme:

dürüst olmak gerekirse fener'e olunca da benim hoşuma gidiyor. o yüzden normal bir tepki

bize olmasın yeter. adalet gibi bir derdim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt