GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 30 dakika pusuda olanlar takım eksik kalınca yazmaya başladılar

Kariyerinde kırmızı kart olmayan adam 9 maçta 2 kırmızı gördü diyeceklerim bu kadar...

Yaptığı seçimin diyetini ödetiyorlar böyle sen nasıl fener varken galatasaray'a gidersin diye. Bir yandan da diğer türk oyunculara da mesaj bu türkiye liginde parlayan bir oyuncu oldu mu bak bu seçimi yapanın başına bunlar geldi iki kere düşün galatasaray'a gitme bizim dediğimiz takıma git mesajı.

Her maç kadroyu sızdıran kişi muhtemelen futbolcu Fatih hocanın son 2 senesinde başlamıştı Okan hocada da devam ediyor onu bulmak lazım.

Kulüpler birliğine toplantıya çağırmak açıkçası eziklik göstergesi,yalı bebesi gülsün eğlensin diye toplantimi yapılır,gidilmesi gereken tek yer var

Ulan birde bize yapildigi zaman sesiniz cikmiyor diyen kendisini magdur duruma koyan fanatik karsi takim taraftar yokmu hele ki fenerliler, hemde hic yüzleri kizarmadan. Hem kendilerin sayesinde operasyon yapiliyor baskalarina hem hala magduru oynuyorlar, tam gülünc bi durum. Varya o dünkü mactan sonra bazi seyler degisecekse ülke futbolun da varsin gitsin iki puan. Olan iki puana olsun bu vesileyle birseyler degisecekse. Yeter ki birseyler degissin, örnegin yabanci orta hakem veya vara yabanci hakem. Sistem okadar ilerlediki. VARi almanyadan bile yönetebilirler. Var hakemlerin Trye kadar gelmelerine gerek bile yok.

Secimle tehdit edilmeden bir sey degismeeeeez

Bu yonetimde de oyle 1 maça yok maalesef

Devre arasi depaysa depay ronaldoysa ronaldo. Traoreyse traore hepsini alacaksın.
gerekiyorsa 20 milyon euroyu harcayacaksin bu serefsizlere hayvan gibi kadro kurup macin basinda 5 tane atacaksin sayiayacak yine atacaksin, almayan para akıtmayan baskanligi da yonetimi de biraksin gitsin.

şike yapan kulüpler ceza almadıktan sonra zaten soğumuştum futboldan. dün tamamıyla bitirdim. avrupa kupası maçlarını izlerim o kadarı yeter. böyle devam ederlerse Galatasaray'ı avrupa kupalarının dışında da bırakırlar.

Yönetim bıkmadan, usanmadan bağıracak, konuşacak. Adaleti sağlayana kadar devam. İlk kez yaşamıyoruz biz bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt