GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas baya dandik yav. Ne güzel Alanyaya 4-5 atip, takim özgüven toplamis olacakti ve o gazla KGümrükü toklatlardik. O seri ile Besiktasi yensek, Basaka 1 puan alsak bile DK baya güzel girmis olurduk.

Abv Ali Palabiyik.
3/3 yapar intikam alırız ama Ali Palabıyıklar bitmez Beşiktaş'ı yensek Başak deplasmanında katliam yaparlar.

Bunu yapamazsın hocam o zaman bile bu kader aleni ve sistemli yapılmıyordu. 1-2 maç kazanırsın böyle her maç böyle kazanamazsın. Futbolcuda düşer bir yerden sonra psikoloji önemli şey futbolda. 10 haftada 10 penaltımız verilmedi, Antep'İ yendi mesela böyle orada da Bardakçı'nın pozisyonu kırmızı değildi. Ama her maç hakeme karşı bir yerden sonra futbolcunun psikolojisi kaldırmaz. Hakeme karşı kazanamazsın hocam ben bu zamana kadar art niyetli bir hakeme karşı kazanan bir takım görmedim.
Biliyorum ve dediklerine aynen katılıyorum. Ama çok iyi futbol oynamaktan başka çare göremiyorum. Sezonu çöpe atıp durumu kabullenelim ya da. Yönetim sahadışında elinden gelen savaşı veriyor, saha içinde bu savaşın 10 mislini hem hırsla hem futbolla sergilemeliyiz.

O değil de puan tablosuna baktım maç eksiğimiz olmasa 21 puanla 3.yüz, 2. de Adana demir. Dünkü skandal kararlar olmasa fenerle biz kopacakmışız. Yine de karalar bağlamaya gerek yok bence

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun şu belki puan kaybedebiliriz dediğimiz maçlarımızı oynamadık bjk ve basak.
kayseri ve alanyayı alsak bunlarda puan kaybetme lüksümüz bir nebze olurdu artık yok.O maçlarda da ne olacağı belli olmaz.

Sorun şu belki puan kaybedebiliriz dediğimiz maçlarımızı oynamadık bjk ve basak.
kayseri ve alanyayı alsak bunlarda puan kaybetme lüksümüz bir nebze olurdu artık yok.O maçlarda da ne olacağı belli olmaz.
Kazanır geceriz, zaten artık bu saatten sonra öyle puan kaybı olabilir diyeceğimiz maç yok hepsine vurup geçmemiz lazım. Yenemeyecegimiz takım var mı bu dandik ligde, yok. Kaos hakimse o zaman başağı deplasmanda yenip dönücez başka çaresi yok

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt