GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan'ın ilişiği kesilmeli artık. Bugün yine vukuatı var. Sonra ağlıyor, arkadaşlarına formalı foto attırıyor.
Bugün yaptığı haber zaten başlı başına saçmalıklar ve çelişkilerle dolu adam sadece nasıl karıştırabilirim diye haber yapmaya çalışıyor nasıl bir kuyruk acısı varsa artık düşman bellemiş Galatasaray'ı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan giderse yabancı hoca adayı Moritz Volz, Okan giderse yerli hoca adayı Fatih Terim. Açık açık yazalım da aşırı hayalperest olanlar uyansın, FTci olup pusuda bekleyenlerde artık bir kendine dürüst olsun. Öyle başka bahane ardına sığınmaya gerek yok.

Apo niye sevk edildi maçın sonunu izlemedim sinirden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önünü kesen bu yapı değiştirmeden TD'yi değiştirmek bana mantıklı gelmiyor. Bir de bizim hayal ettiğimiz yabancılar zaten gelmez hadi geldi diyelim Alanya maçı gibi 2 maç olur adamlara burada futbol oynanmıyor der ve gider.

hoca gönderilmemeli

ama bu kadro şampiyon olmaz

devrede takviye şart

Okan'ı ben de eleştiriyorum bu arada. Bu haftaya kadro oturması gerekiyordu, biz onuncu hafta itibariyle açılırız demiştim aslında doğru da tahmin etmişiz, hakem etki edene kadar ki oyun iyiydi. İç saha avantajını akıllıca kullanan, maçı net isteyen GS vardı. Kırmızı kart sonrası düşmesini de eleştirmeyi anlarım. Belki hatalı değil doğru karar olsa yine bu şekilde mi oynayacağız diye sorgulamayı bile anlarım ama direkt gitsin bu demek, üç sene tahammül edenler diyorsa hele bana aşırı derecede tutarsız geliyor. Ki Fatih Terim ne zaman hakem dese, şahsım adına hep destek çıktım. Çünkü çoğunda haklıydı. Hakemi eleştirirken oyunu eleştirmeyi kim unutmuş ki şu maç dışında? O yüzden şaşıp kalıyorum çoğu şeye.

Misal tahammüller neye göre?

Yabancı hocanın net şampiyon yapacağını size düşündüren şey ne?

Böyle böyle uzar gider liste...

derhal yeni yabancı hoca

ne tudor, okan gibi genç ne torrent gibi yardımcı bu takıma jesus gibi kurt hoca lazım

Fb'yi şu an durduracak tek kişi ektedir.Geçen sene de iyi giden 1 Fenerbahçe takımı vardı kimyasını bozmuştu :D
t25_abdullah-avcidan-fenerbah-397.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt