Her gelen hocayı sonuna kadar destekledim hiçbir zaman ön yargım olmadı hatta ilk geldiğinde Torrent'e de o şansı vermiştim hatta Fatih hoca gitti yerine Torrent geldi olumsuz sonuçlar alsın o da gitsin gibi düşünmedim ama sonra takımın sürekli gerilemesini gördükten sonra desteğimi kestim eğer futbol adına ümitlenebilecek şeyler görseydim muhtemelen halen destekliyor olurdum ama bize hiçbir şey göstermedi aksine sezon sonuna geldiğimiz de dahi takım geriye gitti. Ayrıca PVA, Babel ve Feghouli'yi sürekli oynatıp gençleri oynatmamasından dolayı da hoca olmadığını ispatladı.
Okan hoca konusunda da ön yargım yok umarım da başarılı olur ama 10 haftalık süreçte değerlendirilebilecek bir süreç olmadı. İç sahada 4 maç yaptık 3 tanesinde Giresun maçı 2 penaltı, Antep maçı 1-1'ken haksız kırmızı kart ve Alanya maçındaki ekstrem şartlardan sonra hocaya karşı hiçbir olumsuz düşüncem yok tek Kayseri maçında çok eleştirilebilecek futbol oynattı onun dışında öyle geçen senelerin üstünde oynadık.
Ayrıca bu iç sahada olumsuz hakem hatalarını da Okan hocaya ve yönetime karşı tepkiler oluşması için bu ortamın yaratıldığını düşünüyorum eğer Giresun maçında penaltı verilse, Antep maçında kırmızı kart çıkmasa hatta son maç Alanyaspor maçında hakem kararları olmasa bugün bizim +5 puan fazlamız vardı bunun yanında +6-8 averaj da fazlamız olacaktı.
Ama öyle bir ortam yaratılıyor ki medyada bile hakemden çok hedef tahtasına başka isimleri koyuyorlar neymiş Okan hoca değişiklikleri kötü yapmış Okan hoca hem Antalya, hem Antep hem de Ümraniye maçlarını değişikliklerle kazanmadı mı ? Her maç oyuncu değişiklikleriyle kaybediyoruz gibi bir hava var. Antalya maçında Sefer'i çıkarmadı 4-4-2'ye döndü Gomis'i soktu Sefer topu taşıdı Gomis attı. Ümraniye maçında Gomis'i aldı maçı kazandı, Antep maçı Sefer girdi ve bir şekilde golü bulduk. Eleştirilecek yanları da var ama her şeyi kötü yapıyor diye de bir algı oluşturuyor buna tamamen karşıyım.
Son olarak zaten hocayla 1+1 imzalandı eğer olmazsa sene sonu yabancı hoca gelir olur da başarılı olursa bu sefer de iyi ki gelmiş denecek.