GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden 2 gün izin verilmiş ya? Saka mi bu hoca? Herkes yine tatile kaçmış.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki de fb hem derbilerde,hem de anadoludaki puan kayıplarıyla şampiyonluktan olacak

okan gidip yabancı hoca gelince çok daha iyi olacagımızı söyledi bu kadın.şampiyon da Galatasaray dedi.ama hoca konusunu ben bile bilmiyorum..gecen sene progres denen seye baktıgımda,burak elmas ve terimin anlasmazlıga düşeceğini bilyodum ama foruma yazmadım.

Partial LUNAR Eclipse 2021 November 19 3:57:17 at 27 Taurus 14

yazan 27 taurus ,27 derece boğa demek. fatih hocanın progres mercuru 26 derece akrepe karsıt yaptı.bu fatih terim hakkında olumsuz haberler,görüşler demek.1.5 ay sonra hoca gitti.şimdi 8 kasımdaki 16 derece bogadaki ay tutulması okanın 20 derece akrep mercurune karsıt yapıyo.(uranusyen bi tutulma bu,ani ve şiddetli)okan hakkında da çok olumsuz haberler duyacagız.ama dönüm noktası olur ve sampiyonluk yasar inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursunu taniyorsam taraftara şirin gözükmek için getirir ne yazık ki. O zamana sosyal medya artı haberlerle taraftarları hazırlarlar ne yazık ki
Dursun pek yönetiyor gibi değil şu anda kulübü sadece Erden onun başkan olma hakkını kullanıp, kendisi perde arkasında başkanlık yapıyor gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Konuşursam fena olur ama konuşmam" demek bir şey bilip hiç konuşmamaktan bile daha haince bir hareket. Bir şey bilip konuşan kişi bir şeyleri çözmek için aktif olarak çaba harcıyorken, konuşursam fena olur diyen kişinin niyeti net nifak tohumu ekmektir. Bu tarz yorumları çok ciddiye almıyorum o yüzden.

1667202751867.webp

Yukarıda Fenerbahçe'nin 3 hafta önce Karagümrük ile oynadığı maçın istatistikleri var. 9 isabetli şutta 5 gol hem de kendi sahanda daha iyi bir stadyumda oynanılan maç.

Aşağıda da Karagümrük-Galatasaray maçı istatistikleri var. Evet rakibin 10 kişi kalmasının etkisi var bu kadar yüksek şut sayısında ama Alanya maçında Galatasaray 10 kişi kalınca büyük takım 10 kişi kalınca bu kadar mahkum oynamaza kadar geliyor laf. Alanyaspor bu sezon topa sahip olma oranında 1.sırada. Beşiktaş,Fenerbahçe gibi takımlarla maç yapmış bir takımın topa sahip olmada ligin lideri olmasının hiç bir önemi yokmuş gibi konuşuluyor. Evet o maçta Okan Hoca'yı eleştirdim ben de devrede Mertens yerine Icardi'yi çıkarabilirdi vs vs diye. Son dakikada Kerem'in yapmış olduğu aptalca hata Okan Hoca'ya yazılmamalı maç 2-2 bitti diye evet daha erken de maç 2-2 olabilirdi ama daha erken de 4-0 ya da 5-0 olabilirdi oraya bakacak olursak.

1667202884531.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt