GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajeri geldiyse paraya bakacaktır. 3 imza, 3 maaş ister bence. Lyon Denayer'i tutamadı, bizde vermedik o parayı ama Dembele'ye verilir sanki. Belotti'ye teklif ettiğimize benzer bir teklif yaparlar.
şampiyon olmak istiyorsak baba forvet şart. bu herifi alabilirsek min 2 sene dertsiz tasasız oluruz ilerde.

hoca ile devam edilecek mi belli değil. yeni hoca gelecekse ondan bağımsız transfer yapmak ne kadar doğru o da ayrı bir olay. normalde hocadan da bağımsız transfer yapılır avrupada ama her kulubun iyi kotu bir futbol aklı var bizde var mı yok mu o da belli değil
ET futbol aklı olarak davranıyor şu anda. Yeterlidir ya da değildir asıl önümüzdeki yaz göreceğiz bunu. Bu sene yapılan transferleri çok eleştirmiyorum yönetim tarafında. Kısıtlı zamanda gayet iyi hamleler yaptılar. Şu altyapı ve teknik ekibin kalitesini arttırmak için yapılan işler de devam ederse kağıt üzerinde iyi bir iş yapıyor gibi. Okan bu sene öyle ya da böyle kalır geçen seneki gibi bir facia yaşamazsak. ET de farkında şu anda istedikleri düzeyde bir td getirmek ya çok zor ya da çuvalla para gerekli.

şampiyon olmak istiyorsak baba forvet şart. bu herifi alabilirsek min 2 sene dertsiz tasasız oluruz ilerde.
Bu sene 10 maç 2 golü var. Böyle devam ederse piyasası düşer. Formayı zaten Lacazette'ye kaptırdı. Lyon mecbur değil. Paragözlük yapacak bir topçuya benziyor, o yüzden parayı verirsen iknası kolay olur. Fransız doğumlu olduğu için yaştan da dert etmeyiz. Girilir bence. Toplu oyunu da olan bir oyuncu.

Bu arada Championship gol kralı olduktan sonra ikna etmemizin nedeni paragöz olmasıydı. İdealleri olsaydı PL kulüplerine giderdi.

ET futbol aklı olarak davranıyor şu anda. Yeterlidir ya da değildir asıl önümüzdeki yaz göreceğiz bunu. Bu sene yapılan transferleri çok eleştirmiyorum yönetim tarafında. Kısıtlı zamanda gayet iyi hamleler yaptılar. Şu altyapı ve teknik ekibin kalitesini arttırmak için yapılan işler de devam ederse kağıt üzerinde iyi bir iş yapıyor gibi. Okan bu sene öyle ya da böyle kalır geçen seneki gibi bir facia yaşamazsak. ET de farkında şu anda istedikleri düzeyde bir td getirmek ya çok zor ya da çuvalla para gerekli.
ya bu td işi bir açıdan kolay bir açıdan da zor. ne yaparsan yap trye gelmeyecek isimler var. para basarsan getirebileceğin isimler var. ya parayı basıp getireceksin ya da o mahallelerde gezmeyeceksin. ben anlayamıyorum hem kariyerli hem de 1mye calışacak adam bekliyor bizimkiler herhalde çok beklerler

Bu sene 10 maç 2 golü var. Böyle devam ederse piyasası düşer. Formayı zaten Lacazette'ye kaptırdı. Lyon mecbur değil. Paragözlük yapacak bir topçuya benziyor, o yüzden parayı verirsen iknası kolay olur. Fransız doğumlu olduğu için yaştan da dert etmeyiz. Girilir bence. Toplu oyunu da olan bir oyuncu.

Bu arada Championship gol kralı olduktan sonra ikna etmemizin nedeni paragöz olmasıydı. İdealleri olsaydı PL kulüplerine giderdi.
daha çok erken ama sezonu 15-20 golle kapatmış bir icardi ve free dembele arasında kalsan kimi seçerdin. bu soruya 1 ay once net bir cevabım vardı aslında ama icardinin şu 3 maclık goruntusu aklımı karıstırdı

1667208270120.png

Wanda Nara'nın oğlu Valentino, Galatasaray altyapısına transfer oldu​

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin ayrılmak üzere olduğu eşi Wanda Nara'nın büyük oğlu Valentino Lopez, Galatasaray'ın U14 takımıyla anlaştı.

Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi'nin ayrılmak üzere olduğu eşi Wanda Nara'nın ilk eşi Maxi Lopez'den olan büyük oğlu Valentino Lopez, Galatasaray'ın altyapısına transfer oldu.

Annesinin İstanbul'dan ayrılmasına rağmen üvey babası Mauro Icardi ile kalan Valentino Lopez'in yıldız forvetle çok iyi anlaştığı biliniyor.

Üvey babası Icardi'yle kaldı​

Arjantinli golcü daha önce yaptığı bir açıklamada, "Benim nasıl bir baba olduğumu zaten biliyorsunuz ve benim olmayan üç çocuğa nasıl davrandığımı zaten biliyorsunuz." diyerek çocukları arasında ayrım yapmadığını vurgulamıştı.

Genç futbolcu adayı da Icardi ile birlikte Galatasaray'da kalarak hayatına bu şekilde bir yön vermiş oldu.

Valentino Lopez, annesinin yeni sevgilisi L-Gante'nin "Birbirimizi tanımaya başladık." sözleri üzerine sosyal medya hesabından palyaço emojisi paylaşarak ilişkiyi kabul etmediğini belli etmişti.

ya bu td işi bir açıdan kolay bir açıdan da zor. ne yaparsan yap trye gelmeyecek isimler var. para basarsan getirebileceğin isimler var. ya parayı basıp getireceksin ya da o mahallelerde gezmeyeceksin. ben anlayamıyorum hem kariyerli hem de 1mye calışacak adam bekliyor bizimkiler herhalde çok beklerler

daha çok erken ama sezonu 15-20 golle kapatmış bir icardi ve free dembele arasında kalsan kimi seçerdin. bu soruya 1 ay once net bir cevabım vardı aslında ama icardinin şu 3 maclık goruntusu aklımı karıstırdı
Yok bizi gereken
Mainz'ın getirdiği Tuchel
Hoffenheim'ın getirdi Nagelsmann

Yok bizi gereken
Mainz'ın getirdiği Tuchel
Hoffenheim'ın getirdi Nagelsmann
camianın yarısından fazlasının gelmesi için hemfikir olduğu camianın efsane futbolcularından birine maksimum 8 hafta sabredildi knk. no name bir yabancıyı 4. haftada perte çıkarır hem medya hem de bizim taraftar

fatih hocayı çocukluğumdan beri çok severim,yerine kimseyi koyamam bu ayrı ama her durumda da fatih hocayı çağırmak artık garip oluyor. futbol değişti,hoca yaşlandı. artık genç,taktik bilen,otoritesini ortaya koyabilen,bir ekol oluşturacak yabancı hocaya ihtiyacımız var.

doğru yapılanma ile 2 sene feda edilir aslında.
taraftar yapılanma değil başarı istiyor knk. kimse sabretmez.
taraftardan ve medyadan bu kadar etkilenen yapıyla yapılanma falan çok zor.
ha günün birinde kulup zengin birine satılır adam istediğini yapar o zaman takmaz belki kim ne yapmış ne etmiş. anca o zaman görürüz yapılanma vs

taraftar yapılanma değil başarı istiyor knk. kimse sabretmez.
taraftardan ve medyadan bu kadar etkilenen yapıyla yapılanma falan çok zor.
ha günün birinde kulup zengin birine satılır adam istediğini yapar o zaman takmaz belki kim ne yapmış ne etmiş. anca o zaman görürüz yapılanma vs
Bizim taraftar ne istediğini bilmiyor bence.

Haise nin ismi bizle cok gecmisti. Israrci olsak secim gecikmese getirebilirdik belki. Adam suan fransada lensle 2.sirada. Biz getirsek ilk 10 macinda suankine benzer bir goruntu olsa bjklilerin valeriani gonderdiginden beter gonderip yerine okan ya da ft konusmaya baslamistik simdi :d

No Name genc bir alman getirseydik, ve takimimiz daha iyi ve zevkli (ve bunun sayesinde bir hayli daha cok gol atan) futbol oynasaydi, suan bence taraftarin büyük kismi bu adam gitsin falan demez di.

Adam yeni geldi, ülkeye yeni alisiyor ve zor fikstürle 1. nin tek 5 puan arkasindayiz deyip gecerdik herhalde.

Şeferovici gönderip başka bir forvet alınmalı. Sabrettik ama olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt