GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mata reyiz ha. Mata -İcardi hattını bir kere izlemek isteyen ben... Olur olmaz bilmiyorum ama çok uyumlu olacaklar hissi var içimde. Mata bu ara pas kalitemizi, pozisyon sayımızı yükseltir de işte kondisyon olarak otuz, en kötü kırk dk diyoruz. Gomis de öyle misal ki, hoca yavaştan onsuz oynatmaya çalışıyor. Derbilerde Gomis aşırı şansız bir adam ya. Ama nedense süre alırsa kısa bile olsa katkısı olur diye düşünüyorum.

Hücumda kilit isimlerden biri de Ras, her şey en çok onun çizgide yapacağı baskıya, bindirmesine bağlı. Kafamda skor net esasen ama tabii yine de temkinli olmakta yarar var. Her ne kadar karşı camiadan çok haz etmesem de rakibi ciddiye almak gerek. Çünkü VAR kararları ve futbol şansı pek yanımızda değil. Rakipten ziyade çekincem bunlardan. Biraz oranlar rahatlattı ama.

Vay bee yıllar önce yine Dursun başkanken Dembele Fulham'dan ayrılıp Florya'ya gelmişti. Wonderkid olmasa da bir tık altı seviye diyebilirdik.

Başkanın mal kardeşi Mehmet Özbek denen zerzevat 20 yaşındaki adama imza parası mı verilir deyip yollamıştı Dembele'yi...

Çocuk sonra Celtic'e gitti kazandırdığı bonservis miktarı ortada. Bizimkilerin yerine aldığı adam da 4 milyon € bonservise Eren Derdiyok.

Yatacak yerleri yok bu şerefsizlerin ama yıllar sonra tekrar başkan oluyorlar.

Mata reyiz ha. Mata -İcardi hattını bir kere izlemek isteyen ben... Olur olmaz bilmiyorum ama çok uyumlu olacaklar hissi var içimde. Mata bu ara pas kalitemizi, pozisyon sayımızı yükseltir de işte kondisyon olarak otuz, en kötü kırk dk diyoruz. Gomis de öyle misal ki, hoca yavaştan onsuz oynatmaya çalışıyor. Derbilerde Gomis aşırı şansız bir adam ya. Ama nedense süre alırsa kısa bile olsa katkısı olur diye düşünüyorum.

Hücumda kilit isimlerden biri de Ras, her şey en çok onun çizgide yapacağı baskıya, bindirmesine bağlı. Kafamda skor net esasen ama tabii yine de temkinli olmakta yarar var. Her ne kadar karşı camiadan çok haz etmesem de rakibi ciddiye almak gerek. Çünkü VAR kararları ve futbol şansı pek yanımızda değil. Rakipten ziyade çekincem bunlardan. Biraz oranlar rahatlattı ama.

Su dizilise ne dersin ablam kanatsiz sistem

—————Mertens-Icardi—————
———————Mata———————
——-Oliveira-Torreira-Berkan———
-Kazim/Emre-Emin-Nelsson-Boey/Dub.-
——————Muslera————————

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt